Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loiuyt

od czego to zależy?

Polecane posty

Gość loiuyt

ze ma sie raz ciemny kolor ust,a raz jasny?

Gość loiuyt
halo!

Gość loiuyt
nie... własnie nie o to mi chodzi ja czasami jak sie obudze mam duze czerwone usta same z siebie,a czasami jasniutkie i małe.

Gość yalis
zabierzcie ode mnie te gimgówna 😡

Gość loiuyt
gimgowno o cie robiło :D

Gość yalis
a jednak z tym gimgównem dobrze się domyśliłam;) to jest FORUM DLA DOROSŁYCH!!!! 😡

Gość loiuyt
no to co tyy tu jeszcze robisz? :O wypier stad

Gość yalis
przerpaszam Cię autorko za to wszystkko ,mam 12lat i ciągle stoje w miejscu mam tylko 140cm ..:( nie wiem co zrobic... pomóz mi prosze:( :* :(

Gość yalis
kochana autorko, twoje podszywy są żałosne:( aż przykro się robi zostałaś zgłoszona do usunięcia za wulgarnośćprzede wszystkim, fajne, chociaż jedno gimgówno będzie miało zablokowane IP moja radość nie zna końca!!! 🌻

Gość yalis
przepraszam jeszcze raz wybacz mi prosze;(((((((

Gość loiuyt
to załozy ten sam temat kretynko :O i cie tam w nim rowno objade :D co za głupia krooowa spadaj stad gówniaro mała ,a ii podszywaczem jest ktos inny kto cie widocznie baaardzo nie lubi pusta lalunio;]:O

nie, już nie będziesz mogła napisać ani jednego posta z tego komputera🖐️ a to że mnie gimgówienko zwyzywa na jakimkolwiek topiku raczej mi mnie nie wzruszy;)

Gość loiuyt
hahahahha :D kiedy to anstąpi?:D mam dwa komputery spoko gówniaro;))) do nauki! :O ;]

2 komputery cię nie ratują jeśli internet w obu masz od tego samego dostawcy;) 🖐️ będzie mi cibie tutaj brakowało:O! masz rację, idę się uczyć.. jutro mam egzamin z farmakologii(wiesz co to jest egzamin?) na szczęście ostatni w tej sesji;) poprawiłaś mi dziecko humor, teraz mi się będzie dobrze uczyć!:) W gimnazjum chyba już uczą ortografii i poprawnego składania zdań??? po twoich postach niestety tego nie widać:( Ciekawe czemu nikt nie odpowiada na twój topik? :D idź lepiej obejrzyj reksia, bo się nie doczekasz żadnego postu :classic_cool: