Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewielka

jak można być tak bezczelnym??

Polecane posty

Oni bezczelni a ja głupia i naiwna Jak to w niedzielne popołudnie bywa przygotowywałam dziś deser : lody z owocami i bitą smietaną. nie będe wredna i nie zrobie porcji tylko dla siebie mieszkam z dziadkami i bratem a w domu obok mieszkaja rodzice wiec dla wszystkich trzabyło przygotować U brata jest dziewczyna, wchodzę do pokoju łądnie pukam nawet jak mają otwarte leżą sobie na łóżku a ja podaję lody na stolik który jest przed łóżkiem, a mój kochany braciszek leżąc wycigą rękę, żebym podała mu deser do reki, żeby nie musiał się ruszyć..... powiedziałam mu tylko: no bez przesady. I oczywiście moja kochana mamusia która u nas była wyskoczyła na mnie z ryjem czemu tak brzydko mu mówie!! oczywiście najlepiej będzie jak teraz pójdę i pozbieram naczynia po zjedzonych lodach umyję i może za chwilę kolację przyszykuję?? Ja nie wiem jak mozna tak kogos traktowac, nawet głupiego dzieki nie bylo! !! nie zostawie tego tak... chcę się odegrać tylko nie wiem jak dodam ze u nas jest tak ciagle juz kiedys o tym pisalam, ja szukuje podaje wszystko i sprzatam za nim ! mówię dość!

Gość 50 letnia lolitka
morał z tego: nie robić lodów :p

Gość gfdfgd
a dlaczego ty bratu lody robić ? Wystarczy ze jego dziewczyna mu robi

POwiedz im że nie są wdzięczni za to co robisz, wiec i ty nie bedziesz nic robić, dopóki nie zrozumieją że troszczyć się należy o wsyzstkich nei tylko o siebie.

Gość sczykawka z miensem
no to rzeczywiście bez sensu, ale po oc sie odgrywać?? po prostu skoncz z tymi wszystkimi dobrodziejstwami. Jak nie potrafią docenić to trudno.

Gość fdsfd
nie wchodz im do pokoju bo kiedy zobaczysz ciepłego loda na twarzy dziewczyny twojego brata . Nie wiem czy to nie wplynie na twój umysł

po co się odgrywać? sama nie wiem... ale wkurza mnie że teraz znowu ja wyszłam na tą najgorszą, mama się wkurzyła i sobie poszła nie chce gadać nawet ze mną, bo to jej ukochany synuś i nie widzi jego zachowania. czasem myśle że dam im do obiadu jakiś środek przeczyszczający.

Gość mała sexi piękna może twoja
nasyp albo wlej im czegoś do tych lodów zeby ich brzuchy napierdalały:D albo...wlej im do lodów syrop na wypróznianie ale taką porcje wiesz:) kurwa kolejki w kibelku, każde ma biegunkę i to zbiorowo:) moja koleżanka tak kiedyś bratu zrobiła-efekt gwarantowany -jaja jak berety:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość a po co środek przeczyszczając
y do obiadu? lepiej w ogóle im NIC nie robić. a jak zapytają dlaczego to powiesz że nie już się narobiłaś i nikt Ci nawet dziękuję nie mówił, więc po co?

Gość jakby co jest taki bardzo słod
ki syrop przeczyszczający - Lactulosum ;) i całkiem tani :)

wiem! zrobie sobie pizze :-) choćby miało mnie rozerwać zjem ją sama cała! niech patrzą, wąchają i się oblizują~! a jutro pochodzę po aptekach za jakimś środkiem przeczyszczającym

Gość KOBIETO NIECH CIE KTOŚ PORZĄDN
tak trzymać :) i twarda bądź, nie daj się wkręcać w robienie wszystkiego 🖐️ (i to jeszcze za nic - nawet dobrego słowa.. )

Gość sczykawka z miensem
stosując jakies srodki przecyszczajace znizysz sie do ich poziomu! Tylko po co skoro mozesz wyjsc z tej sytuacji z klasą??? Po to żeby mieli Ci co do zarzucania??

Gość do deserów lactulozę
:)

ja wam powiem że kurde, rozumie że mój brat jest takim chamem zawsze był... ale żeby ta jego dziewczyna?? w życiu bym nie pozwoliła mojemu facetowi traktować tak rodzeństwo. poprzednia jego laska byla o wiele lepsza... z tym że zmądrzała i zostawiła chama

a mamie jak jest taka mądra zaraz zaniose jego koszulki do prasowania, bo ja juz tego robic nie bede!

Gość SŁOWNICZKA
Masz rację :)