Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość learn cpp

jestem nieśmiały... załamka

Polecane posty

Gość learn cpp

Siema, jestem Piotr i mam 17 lat podoba mi się pewna dziewczyna z mojej szkoły, ona jest o rok starsza, znam ją tylko z widzenia ona mnie też pewnie kojarzy, ale nigdy z nią nawet nie gadałem. Jak zamykam oczy to tylko o niej myślę, znalazłem ją na nk ale boje się do niej napisac, po pierwsze nie wiem co do niej napisac a po drugie boje się odrzucenia. A jeszcze jedna zła wiadomośc jest taka że na 50% ma chłopaka, mówie że na 50% bo jeszcze 2 miesiące temu widziałem ją z nim ale teraz to nie wiem czy są jeszcze razem.... POMOCY ODDAŁBYM WSZYSTKO CO MAM ŻEBY JĄ MIEC Macie jakies rady??

Gość niesmiała girl
jak to mówią "dla odwazych świat należy";) ja tez jestem niesmiała i wiem cos o tym, przydarzyła mi sie taka sytuacja, że gdy byłam w pracy to spotkałam pewnego chłopaka, pracowaliśmy razem ale wogóle nie rozmawialiśmy i po jakimś czasie napisał mi wiadomość na n-k typu "hej ale mi sie trafiło, czy poznajesz mnie?" i wyobraź sobie że ten koles jest tez niesmiały, i aż do dzisiaj utrzymuje z nim kontakt ale on jest tylko moim przyjacielem;) spróbuj naprawdę, nie będziesz żałował;) trzymaj się

Gość nie pisz na nk ale zagadaj
głowy Ci nie urwie a może ona też Cię lubi. Gdy byłem w twoim wieku przez nieśmiałość coś mi uciekło. Dziś już jestem śmiały i żałuję. pozdro