Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka1234

Na co faceci zwracaja uwage??

Polecane posty

Gość kasienka1234

czesc!! mam pytanie do facetów! cos sprawia ze podoba wam sie dziewczyna????czy wyglad na prawde jest taki wazny?????

Gość Antek Bereda
Jest najważniejszy :)

Gość kasienka1234
No nie zawsze zwracaja uwage na wyglad...!!!

Gość Antek Bereda
Po pijaku zwracamy jeszcze uwagę czy można poruchac czy trzeba z laską "chodzić". To zasadniczo wyczerpuje temat :)

No to masz odpowiedz. Sa tez tacy faceci dla ktorych nie jest to najwazniejsze. Tylko jedni i drydzy sa pewnie w mniejszosci. Niestety.

Gość kasienka1234
a jak np widzicie sliczna laske... ale ,,pusta w srodku'' to co wolicie taka niz mniej ladna ale majaca w sobie troche rozumu??????

oczywiscie ze na wygląd ale tez na ubior musi sie wyróżniac a nie wyglądac jak klon ;)

To zalezy do zaliczenia ta ladna do stalego zwiazku ta troche brzydsza a z normalnym charakterem. A jak to jest w przypadku kobiet, bo mi tez wydaje sie ze na 1 miejscu jest dla nich wyglad (czyli zeby spelnial tam jakies normy typu wzrost, wyrzezbiona sylwetka) a pozniej dobieraja do tego cechy charakteru ?

Gość arkadiusz kasandra
są dziewczyny ładne zewnątrz i wartościowe w środku. Jak jest jakaś dziewczyny bardzo ładna i pusta w środku to nie ma mowy o kontynuowaniu znajomości. Prędzej, czy później wyda się, że jest głupia jak but.

wygląd? tak....na pierwszy \"rzut oka\", bo musi być odpowiedni , później jednak zaczyna się \"pokaz inteligencji\" i wtedy nie da się wytrzymać z pustakiem zbyt długo niż kilka numerów :D

Gość etertertertert
globalnie chodzi o to ze ktos Ci sie podoba a nie uważasz się za atrakcyjną...jak mniemam.....Owszem wyglad jest wazny ale twoje spostrzeganie wlasnej atrakcyjnosci bardzo czesto moze diametralnie rózne odod tej osoby ktora sie interesujesz. ladnie sie ubierz i stwarzaj okazje do kontaktu z nim,tyle...

Gość kasienka1234
DO number station:hmm zalezy to na pewno od dziewczyny pewnei wiekszosc tak patrzy na wyglad ale charakter tez jest wazny i to bardzo!!!! ale jesli chodzi o mnie to pierwsze jest charakter a potem wyglad!! niestety kazdy mysli inaczej i kazda uważa inaczej!!

Gość kasienka1234
A i tak na prawde nie liczy sie w wygladzie czy facet ma bicepsy jak nie wiadomo co.!! zawsze jak widzimy z kolezankami jakiegos goscia co ,,wozi'' sie po miescie obijajac wszytskich barami smiejemy sie z nigo:D tacy nie sa fajni:D

Gość powiedz prawde maleńka
Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze to "ladniejsze" to zazwyczaj zwykle pustaki. Osobiscie nie chcialbym miec zbyt pieknej partnerki (choc prawda jest taka, ze nawet maszkara byla by dla mnie piekna jesli miala by fajny charakter). Dlaczego? Bo denerwowaly by mnie spojrzenia facetow ktorzy by sie ciagle na nia gapili na ulicy, etc. Dla mnie kobita moze miec zeza, seplenic, miec krzywe nogi, ale jesli bedzie mnie kochala a ja bede to odwzajemnial to bedzie i tak SLICZNOTKA.

Gość kasienka1234
Do powiedz prawde malenka:jestes Idealnym facetem !!!!!:D:D

Gość kasienka1234
A teraz tak pytam z ciekawosci!!!czy wsydzili byscie sie swojej dziewczyny przed kumplami??

taki topik juz był ja zwracam uwage na 1) w pierwszym etapie na wyglad choc nie jest decydujacy 2) zachowanie , kultura, maniery, sposób bycia 3) gust w ubieraniu 4) sposób mowienia 5) zainteresowania 6) stosunek do zycia 7) wiek 8) perspektywy wspolnej przyszłosci - choc nie kieruje sie kasą bo sam jej nie mam i nie wymagam czegos czego sam nie moge zaoferowac