Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werona777

Allegro dla nieudaczników i bezrobotnych ?

Polecane posty

Gość Werona777

W ostatnim Cosmo ukazał się artykuł ,który ni mniej ni więcej tylko sugeruje , że Allegro to obecnie miejsce gdzie już tylko robią zakupy osoby najgorzej usytuowane , których nie stać na normalne zakupy. Ja co prawda nie kupuje na Allegro wogóle ale taka obserwacja to jednak zbyt duże uproszczenie. Jak uważacie, kupuje ktoś wogóle na Allegro ?

Gość pan jaki taki
nieudacznicy? A co to znaczy ?

Gość pan jaki taki
nieudacznik to pracujacy złodziej ?

Gość marco polo lajt.
no to ja tez jestem nieudacznikiem bo niestety ale media markt jest nie dla idiotow skoro tam wszystko jest drozsze o jakies 20-30 % niz w necie:D:D:D

Gość Sabadiaa
Ja kupuję i nie jestem biedakiem czy też nieudacznikiem. Najzwyczajniej w świecie nie mam czasu biegać po sklepach, a jeśli już mi się zdarzy. To nie ma tego, czego szukam. Najczęściej kupuję tam ciuchy dla dziecka z bajek (auta, bob budowniczy i dla chrześnicy high school musical), bo tego niestety w sklepach nie ma.

Gość HenryI
Ja nie kupuje na Allegro bo 2 razy mnie oszukano. Raczej nie polecam kupowac elekrtoniki i kosmetykow , wogole markowych rzeczy bo tam 90% to podróby lub kradzione rzeczy. Ogólnie Allegro to chyba jednak nie jest dobry pomysl :)

Ja często kupuje w sklepach internetowych, czasami na allegro, ponieważ nie mam czasu ani ochoty na wielogodzinne łażenie po sklepach :O zakupy przez internet są szybsze i wygodniejsze, dzięki nim zyskuje czas który mogę poświecić na moje hobby.. zresztą Cosmo to ilustruwany komiks dla pustych panien dla których jedyną rozrywką są zakupy bądź ploty :D

Gość Evelinka30
To tak , u nas we Wroclawiu jest takie przyslowie "Pożyczka z Providenta i dawaj na zakupy na Allegro " :) To raczej z góry definiuje jaki tam jest typ klienteli.

Gość jaxyz
ja kupuje ksiażki używane (ale rzadko). Nigdy bym nie kupił produktu typu oddzież czy elektronika. Po co mam oszustom nabijać kasę ! Większośc z nich to nawet nie prowadzi oficjalnej działalności .

Gość ten artykul to chyba jakis
idiota pisal ;/

czy ja wiem:O lepsze allegro niż ciuchy z rynku:D i jeśli są tam np. buty za dajmy na to ponad 400zł to chyba nie tacy biedni tam kupują nie?:O

Gość tenredaktor uczyl sie na drwal
na allegro jest drozej niz w wielu sklepach internetowych, ten co pisal artykul wykazal sie niezwykle dbalą znajomoscia tematu, gratuluje :O

Gość Maxxim
Najlepsze są takie niunie , którym się wydaje, że kupują orginały na Allegro :)))))) Na Allegro orginalna jest tylko kasa , którym Ty płacisz różnym cwaniaczkom .

Gość Ovenk
telewizor za 2000 pln a w srodku chinskie czesci. znany numer :))))

Gość Sabadiaa
Bo zanim się kupi, trzeba sprawdzić czy sprzedawca jest wiarygodny. Proste? Ja czasami wysyłam maile do osób, które już coś kupowały. Nigdy nie trafiłam na oszusta. A na allegro kupiłam laptopa za 3 tysiące. Taki, którego nie kupiłabym nigdzie indziej.

Gość dsa
Nieudacznicy i bezrobotni? Cóż aledrogo cieszy się sporą popularnością wśród kafeteriuszy, więc ta teoria ma sens.

Gość njhyfftr
Teraz prawie wszystko produkuje się w CHinach :P

"Pożyczka z Providenta i dawaj na zakupy na Allegro " Trochę mnie to zszokowało.. Kupuję na allegro i bardzo je sobie cenię...Dużo zaoszczędziłam, może właśnie przez to nie wiem nawet co to kredyt... Zdarzały się zakupy lepsze i gorsze, ale ogólny bilans jak najbardziej dodatni. No i pozbyłam się kilku zupełnie niepotrzebnych rzeczy, przy okazji zarabiając.. Jedyne czego sie można obaiwac to zakup czegoś kradzionego. Najgorzej chyba z elektroniką - trzeba żądac paragonu...

Gość są tez ......
co do zakupów na Allegro - moje zdanie - ktos napisał pierdoły okreslajac tak ludzi ,którzy tam kupują:-o Bezsens:-o

Dziwnie tak łątwo generalizować tak wielką ilość ludzi,jaka korzysta z Allegro i to bez żadnych badań :P Kwestia gazet jakie się czyta. Ja sobie chwalę.Nie robię co prawda tam wielkich zakupów typu telewizory czy inne naprawde kosztowne rzeczy.Kupuje głównie ciuchy,komiksy i kosmetyki.I zwykle nie ze względu na cene tylko,że nigdzie indziej nie moge dostać tych konkretnych przedmiotów.