Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mi jest

Wyskoczyły mi krostki w okolicach intymnych, proszę o pomoc

Polecane posty

Gość nie wiem co mi jest

Witam!! Tydzień temu zaczęlo mnie swędzieć, tzn wargi zromowe, większe i mniejsze. Po 2 dniach się polepszyło, ale dalej od czasu do czasu musiałam się tam podrapać. Codzienna kąpiel, podmywanie się za każdym razem, kiedy korzystałam z toalety. Nigdy nie używałam żadnych mydeł do mycia się w okolicach intymnych, płynów do higieny intymnej też nie, myłam się czystą wodą. I to chyba był błąd :( Kiedy swędzenie nie ustawało (ok 4 dzień) kupiłam: specjalny płyn do h.i., maść do smarowania clotrimazolum i husteczki żeby się nie musieć podmywać. Swędzenie praktycznie znikło więc się cieszyłam, że maść działa. Codziennie przy pomocy lusterka ogładałam okolice intymne czy wszystko tam ok. Dziś w trakcie sikania lekko mnie zapiekło więc wzięłam lusterko i zobaczyłam, że na "końcach, brzegach" (??) warg mniejszych mam krostki!! jak rozchyliłam wargi to w środku też pełno jest krostek, mniejszych i większych i wszystko jest zaczerwienione :o kilka krostek takich "dojrzałych" jest i chyba one jak pękają to pieką :o Nie wiecie co t może być?? chyba raczej nie uczulenie więc co?? jakaś opryszczka?? Jeśli ktoś wie to niech napisze. Wiem, że muszę iśc do ginekologa ale dziś nie mam gdzie, a jutro... mieszkam w niedużym maisteczku, jest kilku gin ale nie wiem czy akurat jutro uda mi się do któregoś dostać :(

Gość zezezeze
to mi wyglada na opryszczke , cholerna choroba :o

Gość zezezeze
kup sobie masc na opryszczke z heviranem czy jakos tak antywir chyba 8zl i posmaruj

Gość 100 pewnosci
myłaś sie samą wodą?? włosy, ciało i twarz też myjesz tylko wodą?? :o nie dziwie sie że coś Ci wyskoczyło :o dziwne że dopiero teraz :o

Gość nie wiem co mi jest
okolice intymne samą wodą!! resztę ciała to żelem, mydłem szamponem, itp. To chyba lepiej myć samą woda niż mydłem, bo wtedy to dopiero mogłyby się coś dziać.