Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja tu a ty tamm

Ufać - nie ufać?

Polecane posty

Gość bo ja tu a ty tamm

Jestesmy razem prawie trzy lata. W tym roku mój facet jedzie na dwa miesiące do pracy z moją koleżanką i parą znajomych (wkrótce mają ślub). Niby wszystko ok, praca wydaje się być konkretna. Kocham swojego faceta, ufam mu itp. ale... jestem zbyt podejrzliwa, może to chore, ale wszędzie węszę możliwość zdrady :P (oczywiście nie mówię tego mojemu ukochanemu, nigdy, czasem jedynie w żartach). Otóz, niewiadomo, gdzie bedą spać. Prawdopodobnie parami w osobnych pokojach. A jak na jednym łóżku? Przecież ja tego nie zniosę :D:D Co z tego, że oboje maja partnerów, sa wakacje, a czasem rozłąka robi swoje... Na dodatek tamta dziewczyna to prawie całkowite moje przeciwieństwo. Chociaz mój facet twierdzi, że ona go drazni, niezbyt ją lubi... Uspokójcie mnie jakoś, bo bedzie mnie to dręczyc ;))

Gość widzialy galy co braly
ty wcale nie masz do niego zaufania, jestes zalosna zazdrosnica i predzej czy pozniej facet cie oleje i zamieni na taka ktora taka jak ty nie bedzie. bezpodstawne zarzuty wobec niego masz, to tylko napisze. dopoki nie nauczysz sie, ze on nie jest twoja wlasnoscia, dotad bedziesz zalosna i zazdrosna. daj mu pooddychac bez ciebie bo kopnie cie w dupe predzej niz sie spodziewasz :P