Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małgorzatka5557

dieta 10-dniowa kto się przyłacza?

Polecane posty

przypoominam zasady 1 dzień kefir 2 dzień kefir 3 dzień ser biały 4 dzień ser biały 5 dzień jajka 6 dzień jajka 7 dzień miesko 8 dzień mięsko 9 dzień warzywa 10 dzień warzywa kto się przyłacza? i z jakiej wagi startujecie?

Gość agatkaliseczek
nie pojebało mnie jeszcze

Myslałam,że dieta powinna być przede wszystkim zdrowa :D Szczególnie te dwa dni z jajami robią wrażenie,gdybyście wiedziały ile żółtko ma cholesterolu to głupot by się odechciało.

Nie znam się na dietach,chociaż sama odchudzam się od tygodnia,ale juz na chłopski rozum jedzenie przed dwa dni kefiru czy jaj, które są bombą cholesterolową jest mało mądre.No i wszelkie diety krótkoterminowe...jakieś to marne.

na tej diecie można schudnać od 3-9 kg. zależy od wagi poczatkowej. chodzi w niej o to że je się samo białko. je się do syta, wiele osób na niej schudło gdyż czytałam poprzedni topik i ludzie sobie ją chwalili...

potem sie spokojnie wychodzi z tej diety. nawet na bardzo bardzo zdrowej diecie 1000 kcal (przepraszam na bardzo zdrowym odżywianiu i zmianie nawyków życia na lepsze a nie diecie) mozna przytyć i mieć jojo; jeżeli załóżmy przez 5 lat się zdrowo odżywiałam (dieta 1000 kcal marhewki zieleninka białko na obiadek dużo rybek bo kwasy omega itp) a rzucisz się nagle na jedzenie to bedzie jojo.!!! także z każdej diety trzeba spokojnie wychodzić

Już samo to,że można na niej schudnać 9 kg w 10 dni sugeruje,że jest beznadziejna :P Mną wstrząsneło to,że przytyłam 3 kg :| Wazyłam 63 i stwierdziłam,że czas wziąć się za siebie.1 sierpnia jadę nad morze,cudów już nie zdziałam,ale też nie jadę tam,żeby pokazywac zgrabne nogi tylko,żeby się bawić. W każdym razie moja "dieta" wygląda tak,że jem 5 posiłków dziennie.Obiady jem normalne,nie żaden liść sałaty,tylko to co akurat jest,chociażby nalesniki.Po prostu jem częściej,nie jem słodyczy,pije zieloną herbate i wykonuje śladowe ilości ćwiczeń,jedynie aerobowe na brzuch co mi zajmuję 10 minut dziennie :P Przez tydzień schudłam dwa kilogramy.

KOCYK ja też tak robiłam przez miesiąc jak Ty posiłki co 3 godziny pół godziny ćwiczeń codziennie i wiesz ile schudłam... nic- normalnie byłam załamana teraz spróbuję tego kuzynka na tym schudła 4 kg i nie miala efektu jojo tylko ze powoli wychodziła z tej dietki tzn nie mozna się rzucić odrazu na normalne jedzenie bo jojo gwarantowane. Także ciesze się że Ty na tym chudniesz bo robisz to zdrowo ale ja na tym nie mogę:(

Gość trusski
ja sie przyłączę ale prosze powiedz mi czy moge pic ten ten kefir na ile tylko mam ochote?

małgorzatka5557-pewnie im dłużej będe na diecie tym efekty będą mniejsze.Chciałabym dojść w końcu do 54 kg,no ale nie wiem jak potocza się moje losy :P No nic,trzymam kciuki,żebyś Ty osiągneła efekt jaki zamierzasz.

tak pijesz ile tylko chcesz nie patrzysz się na kalorię pijesz wtedy jak jesteś głodna ale lepiej trochę tego lepiej wypić im więcej tym lepiej:)) i najlepiej naturalny kefir a nie owocowy bo owocowy ma sporo weglowodanów a chodzi w tej diecie że ona jest białkowa

Gość fabiene 18
dolaczam sie:)

Gość trusski
oks ja zaczynam od 64...

Gość trusski
wole tego nie robic, bo sie zdoluje :P

zaczełam dzień kefirowy waga 62-63 kg chyba 62.5:( wymiary: talia 78cm boczki 96 biodra 97 udo 58:( (kiedy tak przytyłam???:() jak wam idzie na kefirku;>???

małgorzataka,a ile masz wzrostu?Mam podobne wymiary w boczkach i biodrach,uda nie wiem,boję się mierzyć,a w talii mam jakieś 67.

Gość trusski
ja zaczynam od jutra. sorki ale nie mialam jak zacząc :P kupilam 6 kefirow, moze starczy na dwa dni :P