Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

SILNE BOLE W PLECACH I JAK NA MIESIACZKE W 41 TC

Polecane posty

Jestem juz 5 dni po terminie , dzisiaj rano mialam lekkie krwawienie a wlasciwie taka brunatna krew na majtkach nie ylo tego duzo ale na tyle ze bardzo zabrudzilo mi wkladke. Bylam u lekarza podlaczyl mnie na KTG (skurczow na razie brak :( ) i zbadal mnie (rozwarcie na 0,5cm, czyli prawie zadne) O czasu jak przyjechalam ze szpitala okropnie boplla mnie plecy w krzyzu oraz w dole brzucha jak na silny okres. Myslicie ze to porod sie zaczyna ??? ❤️ 🌼 ❤️

Gość zaczęło się

Gość Garbysia 0202
BÓLE Z KRZYŻA

Gość co il minut są

Gość Sabadiaa
Faktycznie bóle z krzyża... To chyba najgorsze jakie mogą być :( Ale nie martw się. Już niedługo będziesz trzymała swoje maleństwo w rękach, dla takich chwil warto pocierpieć. Powodzenia!

Jak myslicie , dlugo bede musiala czekac na prawdziwe skurcze??? Kiedy zacznie sie prawdziwy porod??? ❤️ 🌼 ❤️

Gość moja pierwsza ciąża tak samo
jeśli te są regularne to już są prawdziwe;)Powodzenia!

Gość Garbysia 0202
No ja juz doczekac sie nie moge,a tu jeszcze do pazdziernika daleko.NO te z krzyza to podobno najgorsze sa.

Gość abraja
myslimy ze niedlugo zostaniesz mamusia pozdrawiam

No niech bede bole z krzyza. Sa co 15 min na przemian z bolami "miesiaczkowymi" w dole brzucha. Czuje jakby mi cos tylek rozsadzalo :( Zaczynam panikowac.

Gość jedz natychmiast do szpitala

Gość Sabadiaa
Nie panikuj. Sprawdz sobie torbę do szpitala czy wszystko spakowałaś i spróbuj się zrelaksować, bo przed Tobą nie lada wysiłek :)

Gość Garbysia 0202
POWODZENIA!!!!!

Bylam dzis w szpitalu o 13 na KTG ale skurczow nie aykazalo i lekarka powedziala ze mam czekac na "prawdziwe" skurcze

Gość abraja
babo zmiast tu siedziac na cafe czas zadzwonic do szptala i zapytac czy masz sie zjawic albo lepiej pojdz od razu...najwyzej ce cofną a my ci porodu on-line nie odbirzemy...

w szkole rodzenia do której chodziłam proponują kąpiel bo ona rozpręża i czasem skurcze mogą zniknąć o ile to nie poród, najeść się porządnie i prze skurczach co 5 minut jechać do szpitala :) powodzenia :)

Gość moja pierwsza ciąża tak samo
Jak zadzwonisz to pewnie powiedz Ci zebys spróbowała zasnac;)Mi tak powiedziała połozna przy skurczach co 5 minut;) Spakuj sie na spokojnie,sprawdz dokumenty.I dobra rada:wez ze soba wode mineralna,strasznie chce sie pic po porodzie;)Przy skurczach co 5 minut spokojnie zdazysz do szpitala.

Now iec wzielam dlugi cieply prysznic jak sie wytarlam poczulam okropny bol w dole brzucha i w plecach. Skurcze mam co 26 min nie wiem czy jechac czy nie. Maz sie upiera zebysmy jechali ale mi nie usmiecha sie lezenie w szpitalu i oczekiwanie na skurcze jezeli moge byc w domu. Gdy bede miec co 10 min to wtedy pojedziemy. 🌼

Gość Sabadiaa
Może to dobry pomysł, aby jechać? Poskaczesz na piłce, pochodzisz trochę i od razu Cię weźmie :)

No i wrocili mnie do domu po 9 godz lezenia w szpitalu i dwoch KTG ktore NIE wykazaly zadnych skurczy. A mnie bardzo boli brzuch jak wtedy kiedy mam bardzo bolesny okres ale nie caly czas tylko co 10- 15min. Najgorsze ze w szpitalu potraktowali mnie jak jakas hipohondryczke - polozn po zbadaniu mnie powiedziala ze do porodu jeszcze daleka droga jest, rozwarcie na 1cm czop odchodzi skurcze czuje tylko ja, aparat KTG jakos nie :(