Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaqwsx

Obfite miesiączki po porodzie

Polecane posty

Gość zaqwsx

Miałam cc. W dwa miesiace później dostałam juz pierwszy okres. Był spoko. Natomiast kolejne są okropnie bolesne i co najgorsze strasznie obfite. Czy ktoś tak miał? Czy to sięustabilizowalo jakoś. Przed ciażą o wiele lepiej przechodziłam okres.

Gość mammccia martymki
Ja jestem 3 miesiace po porodzie SN.PRzed ciaza mialam okres regularny co 30 dni i trwał zwykle 5 dni.Najbardziej obfite byli w 2i 3 dniu miesiaczki.ok.1.5 miesiaca po porodzie dostalam 1 okres( 1 na poczatku maja) byl bardzo obfity i trwał 7 dni.Drugi okres dostalam po 35 ddniach i tez bardzo ofity i tez trwał 7 dni.U mnie poporodzie zmienilo sie cykle mi sie wydluzyły trwaja teraz ok.35 dni a okres trwa 7 dni.Mam nadzieje ze za jakis czas wszystko sie unormuje i bedzie tak jak przed ciaza.

Gość zaqwsx
mi akurat jesli od ługośc cyklu to nic się nie zmieniło ale mam dośc już latania co godzinę do łazienki

Gość zaqwsx
uppupp

Gość upupppupp

Gość retyrety
ja po swoim pierwszym porodzie cesarkowym pierwszą miesiączkę dostałam po4 miesiącach. Następne co 28-35 dni. Również były obfite. Pierwszy dzień lekko plamiłam , 2-3-4-5 dosłownie mnie zalewało. Miałam tak do kolejnej ciąży i porodu.Drugi poród naturalny. Teraz mam odwrotny problem,tzn.miesiączki bardzo nieregularne 26-40 dni i trwające tylko 3 dni. Tak źle i tak niedobrze ;) Zapisałam się juz do gina.Może przepisze mi coś na wyregulowanie. Tobie też radziłabym się wybrać do gina

Gość upupup
byłam i to kilka razy ale nic nie pomógł