Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqqiaqq

jak zmnieniać swojego chłopaka na lepsze?

Polecane posty

Gość aqqiaqq

hello! mam do Was pytanie, jak wyżej.. macie jakieś swoje sugestie?? bo tez mam z tym problem i za chiny ludowe nie moge sie uporać z kompletnym leniem i brakiem "werwy " do czegokolwiek mojego mena.. kurcze, a mnie to tak dołuje:(:( bo nigdy nie było tego w stylu "to co? idziemy?" on: "super, idziemy".(mówie tak ogólnie).nigdy nie było:( zawsze to ja coś choćby mało ale sugerowałam, czy choćby głupiego kwiatka..to przeciez miłe jak sie dostanie:) ( i nie jestem materialistką, o n ie) ps, już nie raz o tym mówiłam mu, rozmawiamy, ale on sie tłumaczy temperamentem, mówi,ze juz nie bedzie, ze sie postara, ale jakos tego nie widac..czy to takie trudne? czasami sie zastanawiam, czy nie moglby sobie znaleźć mniej żywiołowej dziewczyny.. ;( help..

Gość mozetoja
zmienic mezczyzny sie nie da!!!!! jezeli ktos nie chhce sie zmienic, to nie ma sznsy skoro on sam nie czuje,zeby np.dac ci kwiatka to tego nie zrobi, albo zrobi zebys przestala o tym gadac!!! jedyna opcja to zmiana faceta!!!

Gość aqqiaqq
eh, ale ja go KOCHAM.. tylko nie moge tego zaakceptować... nie wiem, może coś jest ze mną nie tak??

Gość aqqiaqq
no właśnie nie zauważyłam, bo obracam sie wśród znajomych takich z mniejszości, jak to ująłeś... :/

Gość mozetoja
według mnie albo sie z tym pogodzisz w pelni, albo w pewnym momencie sie obudzisz z mysla, ze to ci nie wystrarcza

Gość aqqiaqq
:(:(:(:(:(:(:(:(:( ale jak dotąd to mam kryzys.. kiedyś jakoś nie zwracałam na to uwagi, a teraz to juz przechodzi moje pojęcie, nie mam siły już nic proponowac.. mam to gdzies.. i jest mi strasznie przykro..

Gość aqqiaqq
podnosze