Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nana10

co załóżyc pomozcie!

Polecane posty

Gość nana10

Dziewczyny mam prosbe, doradzcie mi co mam zalozyc ide na fajna impreze chcialam sie wystroic wiecie fajny chłopak bedzie :)) Ale nie wiem co zalozuc bo mam troche duzy brzuszek za to zgrabne proste nogi chcialam zalozyc sukienke albo tunike . Powedzcie jaki kroj albo cos zeby zamaskowała brzuch??? hmmm moze wy wiecie lepiej>?> POmożcie!

jeśli nie należysz do osób bardzo niskich to załoz tunike,taką odcinaną pod biustem:) bedziesz wyglądac kobieco a jednoczesnie zamaskujesz brzuszek;) do tego proponuje dzinsy rurki i gotowe

jeśli nie należysz do osób bardzo niskich to załoz tunike,taką odcinaną pod biustem:) bedziesz wyglądac kobieco a jednoczesnie zamaskujesz brzuszek;) do tego proponuje dzinsy rurki i gotowe

Gość tghdfh
tak jak wyżej o tym samym pomyślałam

moim zdaniem to moze za bardzo podkreslic talie:/ a jesli masz do tego spory biust to chyba nienajlepiej to wyjdzie...

Gość nana10
nowasnie spory jest;) dlatego mi sie nie podoba tez mi sie wydaje ze wygladam jak paczek i dlatego siostra ja odziedziczyla;) a ja mam tylemat bo teraz nie mam co zalozyc;/ moze widzialyscie cos na allegro?

a powiedz mi co masz w szafie? w czym najlepiej się czujesz? jaką masz dokładnie sylwetkę ? wiem już ze mankament to brzuszek zaleta duży biust a dalej nogi pupa co chcesz pokazać?

Gość nana10
zdecydowanie nogi, :) dlugie i proste, pupa- średnio no i biust duzy . no własnie w szafie nie mam nic dawno nie chodzilam na imprezy przytylo m isie i nie czuje sie dobrze w tym co mam dlatego chce sobie cos do soboty kupic;)

Gość nana10
Koryna: No ładna myslisz ze bedzie ok>??

nogi hmmm to koniecznie trzeba je odsłonić:) jak się czujesz w obcasach? nic nie poprawia sylwetki tak jak wysokie obcasy:D co powiesz na sukienkę do połowy uda (jak pogoda będzie dalej taka fatalna to fajne rajstopy/pończochy leginsy). dekolt głęboki może taki zakładany kopertowy lub z dłuższym rękawem. kurcze mam coś takiego na sobie właśnie zrobię ci zdjęcie i pokaże myślę że byłą by świetna. albo poszukam w necie. 5 minutek:)

no wiesz.. nogi wyeksponowane,wiec punkt dla Ciebie;) a poza tym ladnie eksponuje ramiona,z doswiadczenia wiem,ze to bardzo kreci facetow,a napewno mojego;p

Gość nana10
Z obcasami nie ma problemu , nawet nie potrafie chodzic w plaskich butach ;) no czekam na fotki:)

Gość nana10
jestescie?

sorki mój aparat odmawiał posłuszeństwa grrr.... i wszystkie zdjęcia rozmazane i z wielkim ziarnem aaaaaa... http://www.imageshare.web.id/images/54ydi8cs789m8wewziw.jpg http://www.imageshare.web.id/images/8px89wx25gfcbwok5im3.jpg ja mam całkiem inną sylwetkę więc tym się nie przejmuj. ogólnie proponuje ci coś takiego dekolt kopertowy + odcinanie pod biustem i długoś do połowy uda (u mnie jest dłuższa bo jestem niska)

Gość nana10
nie chca mi sie wyswietlic te fotki;/;/ jak mozesz wyslij na tala-15@o2.pl lece aa;) do jutro moze wpadne tu jeszcze dzieki za rady;)