Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slawomir_samotny

Czy macie nadal kontakt z TAKĄ osobą ?

Polecane posty

Gość slawomir_samotny

chciałbym się was zapytać o to czy macie nadal kontakt z osobami w których się zakochaliście BEZ WZAJEMNOŚCI (czyli jak to się popularnie mówi nieszczęśliwie) ? czy waszym zdaniem warto takie kontakty podtrzymywać ?

Gość maleńka uwaga
jeśli ta osoba nie wie, że jest twoją wielką miłością a jest dla ciebie świetnym znajomym, przyjacielem czy kimś tam jeszcze, to warto mimo wszystko się przemęczyć. wyznawanie miłości to niekiedy tragedia i nieszczęście jest.

Gość ja myślę że nie warto
po co? żeby cierpieć ? najlepiej się nie kontaktować i szybko zapomnieć ;)

Gość ja tak mialam
zakochalam sie w kolesiu ktory w koncu zwiazal sie z moja najlepsza przyjaciolka. mi zdawalo sie ze dawalam wyrazne sygnaly, okazalo sie, ze mysleli, ze ja tak sobie tylko zartuje :o od listopada praktycznie cały czas się widzieliśmy codziennie, w końcu w grudniu mi przeszło. ale co się namęczyłam to moje. teraz widzę, że pasują do siebie i cieszę się, że z nim nie jestem bo jest wredny i ma wkurwiający charakter. ale w tamtej sytuacji nie mogłam mu powiedzieć przecież że go kocham, prawda? to byłą sytuacja patowa. na szczęscie mam to za sobą :D

tak, jesteśmy razem na roku i w grupie, tak samo zresztą jak jego dziewczyna, i jest on do dziś jedną z najbliższych mi osób. cały czas się dziwię, że mój luby nie wariuje z tego powodu, bo przecież wiadomo, że dopóki nie urwę z tym chłopakiem całkowicie kontaktu, to to uczucie będzie żywe...

a urywać nie chcę, jest mi tak bliski, a jednocześnie to uczucie nie przeszkadza mi budować poważnego związku z moim lubym. wymagało to czasu, ale w końcu uporządkowałam te uczucia i oba żyją własnym życiem, i jest dobrze :)

Gość slawomir_samotny
do: ja tak mialam ale jeżeli związał się z Twoja najlepszą przyjaciółką to może zostaniesz matką chrzestną ich dziecka ?

coś mi się tak właśnie zdaje :o ale ogólnie spoko, teraz ilekroć na niego patrzę mam ochotę wydłubać sobie oczy. gdzie ja miałam głowę jak się w tym kretynie zakochiwałam ? :o