Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MOJA  FANTAZIA

Czy są jeszcze mili mężczyźni?

Polecane posty

Gość lómp
Sa kurwa! Czego chcesz?!

Gość jhkklklkll
wg mnie sa tylko ze maja swoje wymagania najchetniej toby chcieli tak kobiete jak Doda.

Gość i po dyskusji
sa- zajeci;P

Trochę późna pora, jak na fajne rozmowy, ale można spróbować :classic_cool: Masz jakiś temat, czy ten mężczyzna poza byciem miłym i zdolnym do rozmów ma też wymyśleć jakiś temat do dyskusji? :classic_cool:

Generalnie to ja póki co prowadzę rozmowę na temat rozmów :D Szukasz miłego faceta, który przyjdzie, zabawi cię rozmową itd itp... ale wiesz - jak on stwierdzi, że jesteś nudna, to choćby nie wiem jak miły był po jakimś czasie stwierdzi, że nie ma co tracić czasu i warto poszukać aktywniejszej rozmówczyni :classic_cool: 🖐️

:D :D ogórki to chyba nie sa zbyt bogate w witaminy :classic_cool: p.s. tak ogólnie to ze mnie straszny cham i prostak, tylko udaję miłego, ale widzę, że się nabierasz, bo dyskusja ma już chyba z 15 postów :classic_cool: 🖐️

W żadnym wypadku 😴 Popytaj się na kafe, to Ci z pewnością napiszą,że jestem nieokrzesany prostak, cham, a w dodatku zboczeniec i wyłudzacz zdjęć kobiecych piersi :classic_cool: 🖐️ Bo nigdy nie wiadomo, kto siedzi po drugiej stronie.... :D 🖐️

Jeszcze o nie nawet nie poprosiłem, a Ty już odmawiasz? :O To stawia pod znakiem zapytania sens dalszej rozmowy 😴 :D :D Chociaz w sumie nie.. nie chcę Twoich piersi, pora zmienic zwyczaje :D

Nie, nie jestem żadnym zapyziałym Jarkiem... Jestem Smyracz, aka la fin du monde, aka la fin reaktywowany :D 🖐️ p.s. nie mam obsesji na punkcie piersi, ale próby wyłudzania to skuteczna metoda na podtrzymanie rozmowy z kobietą i połechtanie jej próżności, że niby tak nam zależy żeby zobaczyć, co nosi w biustonoszu :D :D 🖐️

Hmm, a ja mam krótkie, w dodatku dość intensywnie siwiejące, mimo że jestem jeszcze całkiem młody...:O Zatem o włosach nie ma co dyskutować, choć ogólnie mam ich sporo :D

Mam włosy którkie, jak się nie golę tydzień to wygladam jak menel z baru, uparty nie jestem :classic_cool: p.s. po co taka promocja z Twojej strony? Meża szukasz, czy tylko adoratorów? :D

Gość Karolinka____
jaka fajna rozmowa,az milo poczytac :D tylko nie wiem czy mozna ...