Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawieboskakobieta

Piersi się rozjeżdzają

Polecane posty

Gość prawieboskakobieta

Cześć, czy można coś zrobić aby piersi które się trochę rozjeżdzają i opadają bardziej w bok zmusić do tego by się trzymały same bliżej siebie? Jestem w stanie cierpliwie nad nimi pracować. Wiem, że niewiele kobiet ma takie piersi i normalne jest że idą na boki z grawitacją, ale bywają takie że mają naturalne (bo niewielkie) cyce spadające niemal w pionie, nie rozjechane. mam nadzieje, że mi pomożecie ;>

Gość sklej se ..
taśmą klejącą przeżroczysta i nikt skuma a jak skuma to udawaj pijaną

Gość prawieboskakobieta
czasami moje cyce zawijają mi się tak na bok ,że póżniej dotykają moich łopatek :(

Gość podaj swoje wymiary w biuście
oraz pod biustem, a także rozmiar stanika jaki nosisz. zobaczymy co da się zrobić :)

Gość prawieboskakobieta
ahhaa:D podszyw, ale śmieszny. :) nie serio, wierzę że można je jakoś wyćwiczyć. Może któraś z was już tak robiła, jakieś ćwiczenia czy coś

Gość nie wiem co mam o tym mysleć
dokładnie, nosisz źle dobrany biustonosz i dlatego Ci sie rozjeżdżaja na boki

Gość prawieboskakobieta
w biuście 88cm na wydechu, pod biustem 74cm. rozmiar stanika nie bardzo wiem jaki dobrać, raz kupuję 70D, czasem 75C. Co radzisz?

Gość prawieboskakobieta
no właśnie nosiłam długo źle dobrany ale nie wiem jakiwybrać. bo wiem że jeszcze mi urosną (mam 18 lat i niedawno zaczął się boom na ich wzrost) ale nie chcę aby mi rosły tak w bok jak jakieś oklapusy

niektóre kobiety mają po prostu szeroko rozstawione piersi z natury - taka ich uroda i niewiele da się na to poradzić nieinwazyjnymi sposobami. takie cyce też mają swoich amatorów :P całkiem jednak prawdopodone jest, że nosisz źle dobrany rozmiar biustonosza - za płytką miseczkę i za luźny obwód, w ten sposób rozsmarowując sobie cyce po klacie :O

Gość 75 C jest zły
bo za szeroki pod biustem zawsze kupuje sie obwody mniejsze niz pod biustem

Gość 70 d jest raczej lepszy

Radzę... angielskie 30E, czyli polskie 65F. W niewielu stacjonarnych znajdziesz ten rozmiar, ale siedemdziesiątki przy tak małym obwodzie pod cycem to zbrodnia :) Tu na allegro znalazłam Ci staniki w tym rozmiarze http://allegro.pl/search.php?string=30e&category=1454&category=530 I niech nie przeraża Cię "wielka micha", masz raczej niewielki biust, taki z tych średnich, wszystko zależy od realcji miseczka-obwód. Chętnie odpowiem na pytania :) Polecam lekturę lobby biuściastych i małobiuściastych. Mówisz, że masz 18 lat - ja mam 19 :) W tym wieku mało prawdopodobne jest, byś miała oklapnięte zwisy, więc pewnie są szeroko rozstawione :) Wybieraj modele plunge, zgarniające cyce do środka i robiące "kreseczę" oraz wąskofiszbinowce :)

Gość podaj ..
odległość między sutami

Gość prawieboskakobieta
wow, dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Ale czy od staników zagarniających cycki do środka one się staną takie naturalnie? Nie są aż tak szeroko rozstawione tylko nosiłam przez 3 lata zaciasne staniki prócz krótkich momentów (bardzo krótkich) zanim nie przerosły nowej miseczki -.-. i czy takie zagarniające piersi do środka nie są antywzrostowe dla cycków?:D

Nie, nie są antywzrostowe :D A szkoda :-P Tzw. plunge to jeden z moich ulubionych typów staników, bo lubię dekolty, więc noszę je praktycznie rzecz biorąc przez większość część czasu... A moje wymiary to 72/101 :O Aha - obejrzyj się pod pachami :D i sprawdź aby, czy nie masz tam nadprogramowego tłuszczyku, takich bułeczek. To pozwoli oszacować Twoją sytuację :) Jeżeli masz po prostu tak osadzone piersi (popatrz na mamę i babcię :P), to raczej wiele się nie zmieni. Od dobrze dobranych staników piersi będą jędrniejsze i ładniejsze, być może też zbiorą się bardziej ku sobie. I jeszcze jedno - czy nie śpisz czasem na brzuchu? To też rozdziawia tzytzki na boki. Jeśli lubisz tę pozycję, polecam spanie w miękkim staniczku. Jeśli Twoje piersi ciągle rosną, możesz kupić sobie 30F :) Będzie miejsce i na migrację, i na wzrost :)

Gość prawieboskakobieta
21 cm odległość między sutami. Tragiczne.

Gość a jak wygladaja te
bułeczki pod pachami i co oznaczają?

Gość prawieboskakobieta
mam obrzydliwe bułeczki ! Jak je usunąć? Woww!!!1 jak sobie wyhodowałaś takie cycki? Moja matka ma ładne piersi, nie rozjechane i duże;) Sypiam na brzuchu, ojej zawsze myślałam że spanie w staniku jest niezdrowe. w ogóle też często chodzę bez stanika (jak tylko mogę) - może to też dlatego? Ok, w takim razie kupię 30F ;). Ponawiam pytanie, jak sobie wyhodowałaś takie cycki? o.O

Nie, spanie w staniku nie jest niezdrowe :) Jeśli będzie to miękki biustonosz, nawet bez fiszbin (możesz na początek wyjąć ze starego), to nawet będzie Ci wygodniej :) Nie będą Ci się rozpłaszczały i uciekały po całym łóżku :D Żarty żartami, ale naprawdę polecam. Dla mnie to w ogóle inny komfort spania, no, ale mam jednak większe cycki. Tobie to jednak na pewno nie zaszkodzi :) Bułeczki powstają od noszenia za luźnych obwodów i za małych miseczek. Cycki to tkanka miękka - sam tłuszczyk - i gdy nie mają miejsca w miseczkach, uciekają w różne miejsca, np w obwód albo właśnie pod pachy. Nawet na plecy! Odpowiednio ciasny stanik pod biustem (w twoim przypadku na początku ta 30-stka) i odpowiednio duże miseczki powinny załatwić sprawę. A jak z nimi walczyć? Po prostu wygarniać ciałko spod pach do miseczek. Powrót tłuszczu w miseczki to właśnie migracja. Tłuszczyk może też wracać gdzie jego miejsce :) także z obwodu i po pewnym czasie zauważysz zmianę wymiarów. Więcej w cyckach, mniej pod. Cycków nie hodowałam jakoś specjalnie, niczym nie nawoziłam ani nic :D To chyba genetyka, bo moja mama i babcia mają raczej duże piersi, tyle że one są grubsze ode mnie i tego tak nie widać. Chętnie bym się pozbyła kilku centymetrów w tym strategicznym miejscu, ale gdy tylko o tym wspominam, mój facet się oburza :D Zresztą to tylko takie gadanie, odkąd noszę dobrze dobrane staniki lubię swój biust i wkurzam się na niego tylko na zakupach, gdy np. muszę kupić sobie marynarkę, kurtkę albo sukienkę... W cycach mam 101, w talii 64-65 i ta dysproporcja jest cholernie wkurzająca :O

bułeczki to takie wałki tłuszczu pod pachami, które kiedyś były twoim biustem (wałki, nie pachy :P ) oznaczają, że nosisz źle dopasowany stanik i rozsmarowujesz sobie nim tzytze po klacie :classic_cool:

Gość prawieboskakobieta
Oh, wspaniale!! ;d jak wrócą na swoje miejsce będą takie o jakich marzę. jesteś wspaniała że mi tak dokładnie opisałaś co mam zrobić ;* i zazdroszczę takich piersi!! fantastyczne;d. :), ah piękne piersi, nadpływajcie! :D

nie ma za co :) zajrzyj tu: http://forum.gazeta.pl/forum/f,32203,LOBBY_BIUSCIASTYCH_.html http://forum.gazeta.pl/forum/f,50580,Lobby_Malobiusciastych_.html http://stanikomania.blox.pl/html (polecam szczególnie http://stanikomania.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?361780 ) http://balkonetka.pl/ no, to masz lekturę zapewnioną :) polecam też naprzemienne zimne i ciepłe prysznice (dobrze robią skórze, gdy trochę przytyłam i potem schudłam biust pozostał w niezmienionej postaci i konsystencji ; ) oraz masaże specjalnym serum (np. eveline) albo chociażby oliwką (do masaży możesz zatrudnić chłopa :P) idę myć się i spać, trzymaj się 😘 i twoje tzytzki też niech się mocno trzymają 🖐️

Gość bartek.w
Ja mógłbym Ci cały czas przytrzymywać jeśli tylko chcesz...

Gość gość
Nie przejmuj sie mam 25 lat . Moje piersi od 10 lat wyglądają tak samo są obwisłe i rozjeżdżają sie na boki.

Gość gość
i co, mam się cieszyć ze masz Wigilie z kafeteria? chciałeś zaznaczyc swoją obecność?