Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neffa

a co o tym myślicie? help

Polecane posty

Być może zaszłam w ciążę . Ale nie chcę zbytnio zapeszać, mój ukochany skończył we mnie, ale do zapłodnienia niekoniecznie musiało dojść. Kiedyś się kochaliśmy i też skończyl we mnie, ale nie zaszłam w ciążę, ale kto wie. Ale koniec tematu ;) nie chcę zapeszać. No więc kiedyś szukałam sobie imion dla dziecka i wybrałam następujące: Dla DziewczynkI: Antonina Dominika Eliza Halina Hanna Helena Laura Luiza Lucyna Magdalena Nina Olga Dla Chłopca: Beniamin Borys Bruno Dominik Emanuel Emil Igor Julian Klaudiusz Nikodem Tomasz Chciałabym spytać, które z tych imion najbardziej Wam się podobają, które najłatwiej \"wpadaja w ucho\" wg Waszej opini??

Gość nicola w.
Eliza Julian :) pozdrawiam cieplo:)

Gość robusia
Żadne z tych.Ja proponuję dla chłopca MODEST dla dziewczynki Trauta,na czasie !!!!

Gość Kasia2327
Hania jest śliczne !

Gość A21
Hanna Tomasz

Gość gdynianeczkaz gdyni pieknej
po mamusi proponuje dla dziewczynki - Pustaczka dla chlopca Pustaczek

W sumie szukanie imion zanim będziesz pewna, że jesteś w ciąży jest dla mnie dziwne, ale jak chcesz, tak rób :D:) Mam nadzieje, że się udało i będzie dzidzi :):) A co do imion... TYLKO NIE ELIZA. Mam jakaś awersje do tego imienia :D A z tych imion co napisałaś: Hania, Nina i Olga jak najbardziej. Najładniejsze Nina moim zdaniem :) Proponuje jeszcze Klaudie. :) Dla chłopca bezapelacyjnie Dominik :)