Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xD Dome

Czy przyznawac sie dziewczynie ze jestem prawiczkiem majac 29 lat

Polecane posty

Gość dccdfd
Zależy na jakim etapie znajomości jesteście?

Gość anonimowa----
moj sie przyznal..wszystkiego go nauczylam,bylam wyrozumiala...warto bylo :) jak cie kocha tez tak postapi

Gość anonimowa----
...i tez mial 29 lat

Gość xD Dome
mam na oku jedna dziewczyne z pracy - jest taka sliczna ;-)

Gość xD Dome
tak to ja ;-) a moze Ona ma chlopaka?

Gość chudy-28
obstawiam, że kobieta która wielu facetów zaliczyła i została zaliczona bardzo błyskawicznie się zorientuje, że ma do czynienia z prawiczkiem, wiele zależy od tej kobiety aby jego nie przestraszyć :)

jak się przyznasz dojdzie do wniosku że coś z tobą nie tak bo żadne cię przez tyle lat nie chciała jak się nie przyznasz to po będzie rozczarowana bo na co jej facet co nie umie uprawiać sexu i tak źle i tak niedobrze miłego poranka 🖐️

Gość kobbi
Jasne, że tak. Z moim chłopakiem też tak było i mne to a) rozczuliło, b) ucieszyło. Bo będę pierwsza, bo nie ciumciał się z byle kim itd. No i podobno facet na zawsze ma sentyment do kobiety, z którą to zrobił pierwszy raz.

Gość vvvvv
Daj spokój - szczerością nikt jeszcze dziewczyny do łóżka nie zaciągnął, a kłamstwem i owszem :P

Gość xD Dome
mam niewielkie doświadczenie ale z mężczyznami

Jesli do tego dojdzie to raczej nie powiem. To zalezy jaka Ona bedzie. Poza tym moze rozgadac innym osobom. Wpis z 10:34 to byl podszyw.

Gość vvvvv
Nie mów. Najlepiej powiedz jej, że miałeś dziewczynę tak ze 6 lat temu i od tego czasu nie. Jesli nie będziesz czegoś wiedział i coś źle zrobisz powiedz, że zapomniałeś bo dawno z dziewczyną nie byłeś.

Gość hmmmmmmmmhmmm
i tak zauwazy:D poza tym nic w tym strasznego nie widze...

Gość vvvvv
Nic nie zauważy, nawet jak szybko skończysz, powesz, że to przez to, że od dawna z nikim nie byłeś.

Chyba ten temat już widziałam... Po co kłamać? I tak kobieta pozna. Zresztą czy to ważne? Kto lepszy? Mężczyzna, którego mogę nauczyć wszystkiego? Czy może \'ogier\' (ihaaaaaa), któy dymał na prawo i lewo? (A i tak nikły procent facetów wie, gdzie jest choćby łechtaczka i że seks to NIE \'wlazł i zlazł\') Panna, której to ważne, żeby przypadkiem partner nie był prawiczkiem, mało warta. Tym mierzyć związek? Beton.

moj byly byl 28 prawiczkiem, ja mialam wtedy 26. powiedzial o tym normalnie, zanim zaczelismy sie bzykac chyba, ew. po pierwszym razie, nie pamietam. widac bylo, ze troche nie rozumial techniki wykonywania pewnych rzeczy, ale byl swietny. najlepszy moj kochanek jak dotad, specjalnie tam wiele go nie musialam uczyc, mnie tez nikt nie uczyl, czlowiek jakos sam nachodzi na ta te sprawy. po prostu mial taka namietnsc do mnie, tak idealnie mnie ruchal, ze nikt nigdy mu nie dorownal, nawet faceci z kilkunasto-kobietowym stazem. chodzi mi glownie o samo w sobie ruchanie w pipke w pozycji on na gorze, niby ktos powie, ze to nudne, ale on to robil tak idealnie, ze po prostu odfruwalam w przestrzen miedzyplanetarna :classic_cool: dlatego prqawiczek nie prawiczek, nie ma co sie wstydzic ani zrazac :)

Gość grgerthnbd

Gość 2133dsasd

Gość . bono
a ja jestem starszy