Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 masturbation

masturbation

Polecane posty

Go艣膰 masturbation
beatrycja, doskonale Ci臋 rozumiem. Frustruj膮ce to jest, prawda? ja dalej mam nadziej臋, 偶e w ko艅cu kiedy艣 osi膮gn臋 orgazm 艂echtaczkowi dzi臋ki mojemu m臋偶czy藕nie. A pr贸bowa艂a艣 sko艅czy膰 z masturbacj膮? ja mam cich膮 nadziej臋, 偶e jak przestan臋, to sytuacja si臋 poprawi.. On z W-wy, trafi艂am na w艂a艣ciwego m臋偶czyzn臋, bo kocham go ponad 偶ycie, jest mi z nim wspaniale. A jak ju偶 wcze艣niej wspomnia艂am, w seksie najwa偶niejszy jest dla mnie komfort psychiczny, 艣wiadomo艣膰, 偶e kocha mnie ca艂ym sob膮, 偶e stara si臋, dba o mnie. Tak samo w 偶yciu codziennym. O zmianie partnera nie ma mowy, a zdrada?!?!?! nigdy nie mia艂a miejsce bytu u mnie i nie b臋dzie mia艂a. Bo jak ju偶 powiedzia艂am: sercem kocham, nie za przeproszeniem cipk膮 :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 klopsikk
Czuje jakbym czyta艂a o sobie... :/ wpad艂y艣my w uzale偶nienie od autopieszczot.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masturbation
klopsikk, fajne okre艣lenie - autopieszczoty :D ale racja, to jest ju偶 uzale偶nienie. Walczysz z tym w jaki艣 spos贸b?

Udost臋pnij ten post

masturbation- ja nie zakazywa艂em swojej masturbacji w 偶aden spos贸b i na pocz膮tku robi艂a to do艣膰 cz臋sto. z czasem jednak by艂o coraz lepiej i sama przesta艂a. teraz m贸wi 偶e sama nie umie da膰 sobie tyle rozkoszy co ze mn膮. orgazm w samotno艣ci to zupe艂nie inne doznanie ni偶 z partnerem i trzeba nad tym popracowa膰. u nas troch臋 to trwa艂o. czasem nawet ba艂em si臋 ze nigdy nie b臋d臋 w stanie konkurowa膰 z paluszkami. a jednak ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja lubie barwy szczescia
ja lubie barwy szczescia -> a mog艂aby艣 si臋 podzieli膰 tutaj na forum t膮 metod膮, dzi臋ki kt贸rej dochodzi艂a艣? Mo偶e za ma艂o rzeczy z moim lubym pr贸bowali艣my (chocia偶 nie wydaje mi si臋, bo mamy oboje bujn膮 wyobra藕ni臋..). Pomo偶esz? Ju偶 odpowiadam:) M贸j ch艂opak kiedy艣 za cel wzi膮艂 sobie m贸j orgazm, za kt贸rym艣 razem si臋 uda艂o, a potem juz tak zawsze robili艣my. A zaczynali艣my od tego 偶e on si臋 najpierw mn膮 zajmowa艂, ale wiesz 2 w 1:D tzn np wk艂ada艂 palce i zaraz na poczatu pochwy na przedniej 艣ciance jest takie zgrubienie, to w艂a艣nie tam energicznymi ruchami naciska艂 r贸wnocze艣nie li偶膮c b膮d藕 druga r臋k膮 pocierajac 艂echtaczk臋. No i potem normalny stosunek az do orgazmu, a czasami mia艂am orgazm juz podczas 1 fazy. Trzeba cierpliwo艣ci bo my z kilka razy pr贸bowal艣my ale wtedy nie mog艂o sie uda膰 bo oboje szli艣my do 艂贸偶ka z mysla o moim orgazmie. A pewnego dnia calkiem przypadkowo (bylismy troche wstawieni, opad艂y hamulce totalnie) bez spinania si臋 dosz艂am hehe:)

Udost臋pnij ten post