Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaaakiciaaa

oni chca to zepsuc to co jest miedzy nami

Polecane posty

Gość misiaaakiciaaa

jestem z moim chlopakiem trzy miesiace, od niedawna ktos do mnie dzwoni albo pisze na gg teksty w stylu "on cie nie kocha", "daj mu spokuj", "odwal sie od mojego chlopaka", "on cie oszukuje", "odwal sie od niego bo ci wpierdole", "on ma cie juz dosc, chce sie ciebie pozbyc ale mu cie szkoda"... rozmawialam z nim o tym, ale on mowi ze on o tym nic nie wie, ze nie wie o co chdzi itd... oboje mamy podejzenia co do tego kto to moze byc ale nie jestesmy pewni i nie chcemy tej osobie narzucac tego bo moze to nie byc mile jesli sie okaze ze to nie ona... nie wiem co mam robic:( boje sie ze przez to cos sie miedzy nami popsuje:(

Gość misiaaakiciaaa
jestem tu sama czy nie macie ochoty ze mna gadac?:(

Gość znaczenie ma ale ile on ma
zmien numer gg.

Gość misiaaakiciaaa
ale co z tego ze zmienie? jw ma tez moj nr kom. a ten jest na abonament i ze zmienieniem nr ciezko

skoro jestescie we dwoje pewni to zapytajcie ta osobe wprost, po zachowaniu dowiecie sie czy mowi prawde ze to nie ona, czy jednak sciemnia :) chyba ze masz jakies watpliwosci wobec swojego chlopaka to wtedy postaraj sie sama zbadac sprawe, na pewno macie jakis wspolnych znajomych... poprowadzenie odpowiednio rozmowy moze Ci wiele powiedziec :)