Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolkanmnm

seks kobiety z kobietą

Polecane posty

Gość lolkanmnm

pytanie do hetero, które spały z inną laską -jak znajdujecie partnerki nie będąc lesbijką i nie chodząc do gejowskich klubów?? czy zagadujecie na normalnych dyskotekach? na sympatii czy jeszcze inaczej?

Gość no ale z kolei ....
a to można być hetero i spać z kimś tej samej płci?

Gość lolkanmnm
DLACZEGO NIE?hetero z lekkim wskazaniem na bi...

Gość no ale z kolei ....
No to bi, a nie hetero ;) Do mnie kobiety same lgnęły, nie musiałam szukać, więc nie doradzę Tobie.

(KATOWICE i okolice) Witam, jestem w związku z facetem, którego kocham i liczę na dyskrecję. Jestem zadbaną elegancką kobietą 30l na wysokim poziomie. Mam apetyczne kształty jak widać (r40) ale proporcjonalna sylwetka. Od jakiegoś czasu mam ochotę skosztować kobiety. Nie szukam związku z kobietą, jeśli wyjdzie z naszej jednorazowej relacji coś na kształt przyjaźni - ok. Ale póki co chcę zrealizować fantazję - iść na całość z kobietą i nie oczekuję dalszej znajomości jednak nie zamykam się na nią. Decyzję podejmiemy wspólnie, jeśli jesteś zwolenniczką jednorazowych przygód ja to uszanuję. Mam jednak nadzieję, że nim się bliżej poznamy, a później pożegnamy wypijemy choć jedną kawę ;) Szukam osoby również na poziomie do zrealizowania tego doznania. Jeśli jesteś z okolic ścisłego śląska napisz do mnie: ewa.krokowskaa@gmail.com - najlepiej ze zdjęciem przynajmniej twarzy. Ja gwarantuję dyskrecję i liczę na nią.

Jesteś bi, a nie hetero jeśli w ogóle rozważasz spanie z kobietą i jeśli podobają Ci się kobiety. Mnie jako hetero brzydzi widok nagiej osoby tej samej płci, a jak pomyślę o czymś więcej to fuuuuuuuuuuuuuuuu 😄 

Dwie piękne pieszczące sie kobiety to sama rozkosz

Trudno przez to forum znaleźć kogokolwiek

14 godzin temu, kiQtek napisał:

(KATOWICE i okolice) Witam, jestem w związku z facetem, którego kocham i liczę na dyskrecję. Jestem zadbaną elegancką kobietą 30l na wysokim poziomie. Mam apetyczne kształty jak widać (r40) ale proporcjonalna sylwetka. Od jakiegoś czasu mam ochotę skosztować kobiety. Nie szukam związku z kobietą, jeśli wyjdzie z naszej jednorazowej relacji coś na kształt przyjaźni - ok. Ale póki co chcę zrealizować fantazję - iść na całość z kobietą i nie oczekuję dalszej znajomości jednak nie zamykam się na nią. Decyzję podejmiemy wspólnie, jeśli jesteś zwolenniczką jednorazowych przygód ja to uszanuję. Mam jednak nadzieję, że nim się bliżej poznamy, a później pożegnamy wypijemy choć jedną kawę ;) Szukam osoby również na poziomie do zrealizowania tego doznania. Jeśli jesteś z okolic ścisłego śląska napisz do mnie: ewa.krokowskaa@gmail.com - najlepiej ze zdjęciem przynajmniej twarzy. Ja gwarantuję dyskrecję i liczę na nią.

Czy Krokowska to od pięknego kroka który masz??

6 godzin temu, Kalisz napisał:

Czy Krokowska to od pięknego kroka który masz??

Nie wpadłabym na to.. gratuluję..

7 godzin temu, Bolek napisał:

Nie ma czegoś takiego jak trochę bi, tak samo jak nie można być trochę w ciąży. Te lekko bi to zazwyczaj pary gdzie kobieta udaje bi by zwabić kobietę dla swojego faceta.

czy ktoś coś pisał o "trochę bi"? Ja jestem bi BI jak już i jak widać, więc nie rozumiem :)