Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anettt1134

Jakie cechy wedlug was posiada niedostepna dziewczyna??

Polecane posty

Gość anettt1134

Jakie cechy wedlug was posiada niedostepna dziewczyna??

hmmm na pewno taka ze nie da sie latwo zaciagnac do lozka, trzeba sie za nia nachodzic, nie \"rzuca\" sie od razu na propozycje faceta no i przede wszystkim widac ze sie szanuje :)

Gość nie ma takichhh
to tylko sprawa podejścia :p

Gość kocia miętka......
a po co być niedostępną?Znałam taką jedną,wybierała ,przebierała,bo taka niedostępna i z byle kim się nie zada.Dziewczyna była łada,wielu się krciło koło niej,ona zawsze niedostępna ofukiwała każdego,z żadnym się nie umówiła,chciała być nie dostępna i czekała na księcia z bajki,ale ten się nie zjawił.....Wyszła za mąż o chłopaka 10 lat młodszego od siebie,bo osiągneła wiek 30-lat w tej swojej niedostępności i wszyscy fajnie mężczyźni co się koło niej kręcili bo ona taka niedostępna,znaleźli żony i założyli rodziny.Był huczny ślub,urodziła dziecko,mieli plany,kupili działkę budowlaną mieli budować dom....Po czterech latach on ją zostawił,rozwiedli się.Różnica wieku była za duża oni na nią za młodzi.....Teraz jest zgorzkniałą 35-letnią rozwódką z pięcioletnim synen.Nadal mieszka z mamą,jej mały sklepik na targowisku już nie nie przynosi takich dochodów jak kiedyś(kiedyś to była żyła złota).Nie wierzy że ułoży sobie życie i żałuje że była taka niedostępna i tylu fajnych facetów przeleciało jej koło nosa.

Gość nkjnsdkandk
kocia - to teraz ja na tą historyjkę moge ci napisać 10 takich co facet kopnął żonę w dupę chociaż ta była młodsza - życie takie jest że czasami się nie układa - miała lata tłuste , teraz ma chude a potem znowu nadejdą lepsze czasy a ty pilnuj swojego chłopa żeby ci jaka stara dupo go nie zerżnęła :P Życie przewrotne jest - znam z autopsji

zreszta trzeba tez byc troche niedostepna, a jak ktos jest zbyt wybredny i szuka extra idealu to traci l;]

Gość kocia miętka......
Też to znam z tymi latami chudymi i tłustymi.To prawda,ale dla ludzi którzy jakoś tam sobie żyją i jak to w życiu raz na wozie raz pod wozem.Tacy co przegrali życie na starcie i stali w kolejce po uwielbienie gdy męzów rozdawali ,już nigdy się nie dźwigną.Zawsze bardzo będą pragneli tego swojego,jedynego faceta a nigdy nie będą potrafiły się do niego zbliżyć bo są niedostępne. Pewnie że i młodzi się zorchodzą i do tego nie potrzebna jest różnica wieku,ale tu akurat była ona głównym powodem.On zakochany młodzieńczą miłością w niej(ładna i z klasa była dziewczyna),ona wiedząca że wszyscy lepsi z jej przedziału wiekowego są zajęci.... Mojego chłopa pilnować nie muszę a nawet nie mam takie potrzeby.On ma wolną wole i jest ze mną bo chce a nie bo musi,czyli jeżeli bym się dowiedziała,czy odkryła chociaż raz że ma sympatie na boku to on wie że wtedy jego wybór i wola i hola ze dwora.Było mi żal trochę tych wspólnych lat,no ale cóż takie jest życie i trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny niepokonanym.Nie to nie i papa.To tak na marginesie i nie donośnie sprawy autorki tego topiku.

Gość kocia miętka......
Uzia no pewnie że nie trzeba być znowu aż tak "dostępną"zeby każdy nas spróbował.Trzeba poprostu otworzyć się na ludzi i nie traktować wszystkich jakby byli niżej od nas.Tak się czuje każdy facet gdy kobieta jest za bardzo zamknięta w sobie i czeka na tego księcia z bajki który jej zamek otworzy.Bo żaden się zada sobie tyle trudu jeżeli nie poczuje zachęty,chociażby malutkiej.

otoz to, zgadzam sie z Toba w 100% :) ja dluzszy czas czekalam na ideal, ale w koncu odrzucilam wyniosle rozowawo okularowe wymagani ai jestem w szczesliwym zwiazku z mezczyzna ktory ma swoje wady - ale na tym wlasnie polega caly urok zeby sie czasem poprztykac ;p nie jest nudno!!!