Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świnkapociąży

BŁAGAM doradzcie mi jakaś skukienkę na świadkowanie!!!

Polecane posty

Gość świnkapociąży

wesele za miesiąc , jestem świadkowa, niesttey po ciąży zostało mi jesczze kilkanascie kilo nadwagi :( mam rozmiar 48, duży biust i oczywiście brzuszek po ciąży , kompletnie nie wiem jaką mam założyć by wyglądać w miare ładnie, czy ma być długa , czy do kolanka , czy odcieta pod bustem czy z pasem na wys.talii , jaki krój , nie wiem , kobitki błagam pomóżcie!!!

Gość obie ladne
ale lepiej idź do sklepu zmierzyć

ta pierwsza bardzo ładna :) druga mi się nie podoba ...

te sukienki moze i sa w duzych rozmiarach,ale odkrywaja ramiona i bedziesz wygladac jak swinka...i bron boze satyna,bo widac kazdy fald...sukienka musi byc z grubszego,twardszego materialu,prosta,nie podchodzaca pod biust,bo to uwidacznia brzuch...i rekaw do polowy ramion...

a najleoiej,to kup spodnice i bluzeczke szersza,a na to jakies bolerko..wtedy zakryjesz plecy i ramiona,a zawsze mozesz sciagnac potem

Gość świnkapociąży
nie no tak na śiwadkowanie chyba nie pasuje spódnica z bluzka , cholera ciężka sprawa :/

Gość idz do sklepu
z sukienkami,sprzadawczynie ci doradza a ty przymierzysz i bedziesz widziała jak wygladasz,napewno cos wybierzesz ładnego,powodzenia

Gość ja na swiadkowa
mialam normalnie garsonke a tez bylam po porodzie i mialam rozm 46. Garsonka byla ze spodniami i nikt mi nie mowil ze nie pasuje. Wydaje mi sie ze lepiej wygladac estetycznie , niz na sile ubierac sie w sukienke i pozniej wygladac tak ze zamiast pary mlodej ty bedziesz glowna atrakcja. I wcale nie chodzi mi tu o to by ci ublizyc bo sama nie naleze do osob extra szczuplych, ale zawsze denerwowalo mnie jak ktos mial kilka kg wiecej a na sile chcial sie wciskac w cos w czym nie wygladal dobrze. A przeciez jest tyle eleganckich garsonek dopasowanych do naszych figur, zakryja co trzeba, podkresla atrybuty. Mowie ci przejdz sie do sklepu, pomierz kilka zestawow, tylko nie zniechceaj sie po pierwszym , w koncu trafisz na cos w czym bedziesz sie czula swobodnie a bedziesz wygladac elegancko.

Gość jak mozna miec rozm 48
to siew glowie nie miesci,ja ma 3 dizeci.i mam roz 38.nie trzeba bylo zrec,a nie teraz narzekac

Gość post wyżej = TOTALNA IDIOTKA
Może i masz 3 dzieci, ale mi ich szkoda bo mają matkę kretynkę.

Do jak można mieć rozmiar 48 a jak można mieć tak pusto w głowie jak Ty ?Człowiek człowiekowi nie równy, tak samo jak ciąza ciąży. Może autorka topiku nie miała nigdy rozmiaru 38? Zastanowiłas się nad tym ? Ja mam 36 bez ciązy i teraz tez mam Ci powiedzieć, że jestes grubym pasztetem. Albo ze masz naciągnięte od karmienia 3 dzieci cycki a ja mam normalne??? Kretynizm! Wstydź się.

Gość jak mozna miec rozm 48
cycki mam fajne,karmilam krotko.a w 36 roz tez sie wbijam...