Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1qazwsx

Urwany film.. z powrotu do domu.

Polecane posty

Gość 1qazwsx

Temat stary jak świat a może i nie. Najgorsze chyba jest uczucie że robiło sie rzeczy których sie nie pamięta.. ja teraz tak mam.. mam takie wyrzuty sumienia..nawet lęk że mogłem zrobic cos złego..w klubie urwał mi sie film..obudziłem sie w domu... Cały nie poobijany. z dokumentami telefonem wszytko miałem.. nie mam pojęcia jak dotarłem do domu.. albo taksówką albo na piechotę... kompletna dziura w pamięci.. najbardziej boje sie tego ze mogłem coś zrobic po drodze... i lada moment dostane jakies wezwanie na policję itp. nie wiem czy to tylko moje schizy, e przez to ze nie pamiętam powrotu to wkręcam sobie akcje.. Pomoże cie zrobic?

Gość marcelina p.
tylko hipnoza regresyjna...

Gość przestac chlac

Gość a ja sama
przestac chlac i jarac !!

Gość xzvsz
policja to pikus, gorzej jak sie zglosi laska z pozytywnym testem ciazowym

Gość 1qazwsx
mysle ze jak bym cos zrobił to nie obudziłbym sie w domu. teraz wszedzie jest monitornig, a o sexaxh z jakimis laskami nie ma mowy..

Gość 1qazwsx
po prostu wole chłopców..........

Gość 1qazwsx
byłe mz kumplem, mowił mi ze wyszlismy razem z klubu on poszedł sie odlac do bramy, wrocił a mnie juz nie było. potem mowił ze dzwonił do mnie to mu powiedziałem ze czekam na niego niedaleko. A potem powiedział, że jak wracał już taksówką do domu.. to dzwoniłem do niego ze czekam juz pod blokiem na niego na naszym osiedlu..ale jak powiedział nie było mnie tak :/ nie wiem mam taką schize .. przestaje pic.!!

Gość sadhia
mysle ze wiekszosc z nas ,przezyła cos podobnego fajnie ze trafiło do domku :)jednak rozsądek by nakazywał wiecej umiaru a klubie ,ale znając zycie kazdy przytaknie ,postanawia umiar w piciu i moze nie tylko :) nastepny weekend i wypad do klubu no i co i kto juz o tym pamieta ,jak szalone zycie nocne trwa i kwitnie .........

Gość 1qazwsx
tak , w głebi siebie wiem ze nic "złego" nie zrobiłem - poprostu na autopilocie wrociłem do domu. Tym bardziej że kumpel powiedział ze byłem w takim stanie że nic bym już nie zrobił. Ale czuje sie z tym okropnie ( a to było w piątrek) Od roku przestałem chodzic do klubów. mam dziewczynę uspokoiłem się .a teraz poszedłem ot tak raz i taka akcja aż do urwania filmu..

Gość freeea
teraz ,to trzeba do spowiedzi ,odmówic pokute i mozna pic sobie dalej :) :)