Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Namówcie mnie do sniadania, to moje propozycje. a wy co dzis rano jedliscie??

Polecane posty

Gość

:o moge sobie zrobic -zapiekanke z zoltym serem, cebulka, pomidorkiem i wedlina -omlet -smazony chlebek z jajkiem a wy co jedliscie na sniadanie dzisiaj? jezu tak mi sie nie chce isc do kuchni, a glodna juz jestem😭

Gość mam ladniejszy
jajecznice z jajek, parówki oraz cebuli

Gość ja jem rano jogurt z owocami
do tego płatki migdałów, jeśli mam, rano uwielbiam też serek wiejski z miodem, do pracy robię sobie sałatki: mieszam ryż lub makaron z jarzynami, czasem znowu jogurt, przepadam też za zupami, jak mam to jem rano na sniadanie pomidorówke lub jarzynową :D

Gość jeszce wypij 2 kawy
Śpiący Leniwiec będziesz żyć krotko

Gość
leniwiec🖐️ moze wpadnij do mnie, zrobie to sniadanie dla 2 osob, tak, to mi sie bedzie chcialo i jakos tak razniej bedzie;) ojaaaa, taki wiejski serek z miodem....mmmmmmmmmm..... orencz, ale mi narobilas apetytu😭 jajecznicy nie lubie, przykro mi, ew jeszcze ze szczypiorkiem ale nie posiadam:( wlasnie. kawa. pije zielona herbate ale jakos nie daje mi kopa:o

Gość
przyjedz do łodzi na dworzec fabryczny, moi ludzie cie odbiora:classic_cool: ok, wstawilam zapiekanki, sie robia:classic_cool: ale bedzie wyzera;)

Gość
haha:D do picia.. sluchaj, mam likiery, wina, łokera, jakies wodki.. chyba ze woisz kawe/herbate, tez sie znajdzie;) strasznie jest:(:( pogoda fatalna, juz zaczyna mnie rypac bania:o:o

Gość
:D:D spoko, czeka mnie zaraz odkurzanie i zmywanie gory naczyn - na te mysl od razu zapominam o chorobie:D nawet moj pies jakis niemrawy. blekitna laguna hm.... blu kurakao i jedziemy, to prawie to samo:D:D

prawie robi wielką różnicę :P kafezdzira, tylko nie odlatuj na miotle, bo kafeterianie będą w rozpaczy gdy znikniesz z naszej planety...a na łysą górę daleko...:P

Gość
obawiam sie, ze plakac nikt po mnie nie bedzie😭 ale nic to. ja tu jeszcze namieszam:classic_cool:

Gość
podejmuje proby od 3 lat, bezskutecznie (no oprocz jednorazowych incydentow)😭 leniwiec co tu duzo mowic.... trzeba zmienic nick:(

Gość
😭 i tak czuje sie porzucona 😭 ok, ide posprzatac troche;) ale bede pozniej, co mi pozostalo:classic_cool: 🖐️;) p.s. zapiekanka wyszla zajebista:classic_cool:

zdziro zjedz twoje ulubione danie czyli resztki wczorajszego obiadu po całeś rodzinie:-o

He he :D psychiczna sorki że zaśmiece Ci troche topic, mialo byc o sniadaniu.. Mam pytanie do was, nie wiecie dokad sie udac z rannym golebiem znalezionym na chodniku? Moj facet wczoraj przyniosl takiego do domu, siedzi biedaczyna w klatce, nic nie je i nie pije.. do jakiegos schroniska go zaniesc? :-O