Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pytanie do facetów....

Komplementy, czym dla Was są?? To ważne, napiszcie.

Polecane posty

Właśnie, czym dla mężczyzn są komplementy, dlaczego obdarzają nimi kobiety?? Przede wszystkim chodzi mi o to, czym jest komplement dla mężczyzny, który obdarza nim NIE SWOJĄ kobietę?? Czy jesli facet zazwyczaj w stosunku do kobiet jest uprzejmy, ale nie komplementuje ich, a nagle po długim czasie znajomości zaczyna jakąś kobietę komplementować... Chwali jej dobroć, pracowitość, zdolności, cechy osobowości, aż w końcu jak ona elegencko się ubierze, to on zawsze to zauważy i powie na powitanie, że ładnie, lub pięknie wygląda... Czy jest to nic nieznaczące, czy jednak coś?? Pytam, bo chcę wybadać mojego świetnego kumpla.

To od faceta zalezy..ja np.komplementow \"darmo\" nie prawie bo na to trzeba zasluzyc...dla mnie komplement to nic innego jak \"pozytywna\" prawde o kobiecie ubrac w piekne slowa nigdy.....co w tym zlego ze sie toba interesuje?..wy kobiety takie cos uwielbiacie

Ja mam męża, on ma żonę i zastanawiam się nad jego intencjami. Chcę je "rozgryźć", że tak powiem za wczasu. Szczególnie, że zawsze (a znamy się kilka lat) był dla mnie miły, jak i dla innych kobiet, a teraz jakoś nieco inaczej. Wcześniej mnie nie komplementował, a już napewno nie wygląd... Lotus, piszesz, że nie komplementujesz na darmo, czyli masz w tym zawsze cel??:)

LocusT, przepraszam.

podnoszę

Czemu jak facet jest mily to musi odrazu miec jakis cel w tym?...jesli ja juz jakis cel w tym mam to tylko to zeby komplementem zrobic przyjemnosc kobiecie bo niby dlaczego mam jej nie powiedziec ze np. slicznie sie usmiecha albo mam piekne oczy jesl tak naprawde jest?

NIe, nie chodzi mi o coś zdrożnego. Chodziło mi tylko o to, co oznaczają komplementy, czy są czymś znaczącym, czy właśnie tylko miłym stwierdzeniem rzeczywistości:) Poza tym, komplementy to pewna relacja. Są rzecz jasna faceci, którzy obcałowują każdą kobietę po rękach i mówią co im ślina na język przyniesie, ale oni nie są generalnie traktowani poważnie. LocusT, czy powiesz, że ładnie wygląda każdej znajomej czy nie?? Zakładam, że to oczywiście prawda:)

Właśnie, czym dla mężczyzn są komplementy, dlaczego obdarzają nimi kobiety?? to jest proste :) bo chcą je zdobyć ... inni stwierdzają fakty :) inni chcą poużywać sobie na boku ... jeszcze inni robią to by sprawić kobiecie radosc ewentualnie poprawić humor :)

No i tu znowu zalezy..dla wiekszosci komplemen to tylko nic nie znaczaca wstawka do rozmowy rzucona ot tak..dla innych (do ktorych sie zaliczam) to jest cos znaczacego cos czego nie jest sie w stanie wiekszosci powiedziec....a odnosnie ostatniego pytania:nie bo niektore nie sa takie..wrecz przeciwnie..tym ktora akurat sa ladne bez oporu komplementy prawie

Gość komplementy - miła rzecz

Gość mam pytanie do facetów...
LocusT, dzięki. U faceta, z którym mam do czynienia to właśnie nie są wstawki, takie wrzucone do rozmowy. Wydaje mi się, że on coś chce mi dać do zrozumienia, ale nie do końca wiem co dokładnie, chodzi o niuanse... Daje mi dość wyraźnie odczuć, że w jakiś sposób mnie wyróżnia... Zastanawiam się co i jak, stąd mój temat.

Nie trzeba..zawsze do uslug:)..dopuki nie jest \"goraco\" przyjmuj ile sie da..w koncu wszystko jest lepsze jak sie komplememty co dzien slyszy..

Gość Mam pytanie do facetów...
No własnie, uprzejmość przede wszystkim;) Wiesz, uczę się każdego dnia. Wiele tu tematów traktujących o cienkości granicy i w ogóle o granicach w relacjach damsko - męskich. Trzeba bardzo bardzo uważać... Zawsze pozostaje ta wątpliwość... Czy zaproszenie na herbatę, to już coś, co nie powinno mieć miejsca?? Czy komplement, że ładnie wyglądam, to już za dużo?? Czy sms z drugiego pokoju: "Nudzę się, a Ty?" i nim zdążyłam odpowiedzieć - wizyta... Mam wątpliwości..

Na takie watpliwosci nie mam zadnej rady..taka granice to juz kazdy sam sobie musi ustalic wedlug wlasnego sumienia.