Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olcia1212

Pochwalcie się sukniami

Polecane posty

Gość króliczyca
serio taką suknię sobie zamówiłaś?

Gość czarna koala
o, czarna, mierzyłam taką!! świetna, nie? :) zdecydowałam się w końcu na inną, ale ta była w trójeczce faworytek :) moim zdaniem dobry wybór :) autorko Twoja kiecka ma bardzo ładny staniczek. moją pokazywałam, ale pokażę jeszcze raz ;) http://www.suknieagnes.pl/pl.html - przelecieć intro - kolekcja damska - kolekcja 1 - przewinąć na trzecią stronkę zdjęć - ostatnia w pierwszym rzędzie, model 1826.

Gość najlepiej to pokazac sukienke
w tym stylu- przelec iles tam stron,kolekcja taka ,numer tysieczny ktorys- BEZNADZIEJA , komu sie by chcialo w takie labirynty wchodzic bo laska nie umie wkleic fotki w jakis inny link

Gość czarna koala
a to spróbuj wkleić jak takaś bystra :) ja próbowałam wyłuskać ten link na wszystkie strony i sie nie udało :) nie chcesz, nie patrz. nikt nie zmusza :D

techniczna jestem ale nie chce mi sie kopiowac i usuwac spacje bo ktos nie umie go dobrze podac:P

''BOS widze nietechniczna'' ''jak TAKAS bystra'' - wiocha zalatuje,nie dziwne

Gość czarna koala
no to nie obejrzysz zdjęcia. żaden problem, przeciez i tak nie chcesz, nie? :)

teraz juz nie:P zreszta i tak pewnie wioskowa, sadzac po wlascicielce

Gość czarna koala
jak dla mnie wiejskie pochodzenie czegokolwiek bądź kogokolwiek nie jest cechą negatywną. generalnie jestem tolerancyjna - jedyne czego nie toleruję to chamstwo i głupota - i dlatego własnie wybacz ale nie będę kontynuowac "rozmowy" z Tobą :)

chmastwo ZES ty pokazala:D jak zaczelas ogolnie komus ublizac ze nietechniczny, wiec zwraca sie to do ciebie co sama napisalas,zeganm

ej no laski troche cierpliwości przecież nikt nikogo do oglądania nie zmusza a co do wiochy to nie widze różnicy za wielkiej między ludźmi z "miasta" a ludźmi z "wiochy"

Gość tu chyba nie chodzi o
pochodzenie a zachowanie

http://www.isabel-wedding.pl/suknie_slubne.php?suknia=41 a ja miałam taka i cieszę się że nie widziałam jej wcześniej na tej modelce tylko w salonie \" biały raj \" na manekinie bo na tej modelce wygląda zupełnie inaczej ;) i teraz już wiem że nie ma co się kierować fotkami w necie bo w rzeczywistości wygląda wszystko inaczej

Gość oliwencia
"jak zaczelas ogolnie komus ublizac ze nietechniczny" Ty, dla Ciebie okreslenie "nietechniczna" to ubliżenie ci??... rozumiem jakby Ci koala napisała że jesteś głupia, ale takie określenie nie padło, wiec o co ci bryka?... a jeśli to "żeś" cie tak bulwersuje to świadczy tylko o tobie i twojej znajomosci jezyka polskiego, a raczej o braku tej znajomosci. wieśniackie zachowanie to właśnie dopierdalanie sie do wszystkiego. tak jak laski piszą - nie interesuje Cię, nie oglądaj, a swoje komentarze zachowaj dla siebie. koala akurat na tym forum już parę rzeczy pisała i zawsze jet grzeczna i nie atakuje. ale cóz, forumowe projekty potrafią sie dopierdolić do każdego :D

Dziewczyny zawsze się znajdzie jakaś osóbka co się przyczepia do wszystkiego :) to chyba wynika z jakieś frustracji :) życiowej i potrzeby dowartościowania się ;) najlepsza metoda olać nie reagować w ogóle :)

Gość te oliwencia
a ty to za adwokata robisz? co cie obchodzi ze ktos sie przyczepia tego,ze ktos inny nie umie wkleic porzadnie linku? a zlosliwosc koali bylo akurat widac wiec nie przesadzaj ze jej ''uprzejmoscia''..... glupie to i zacofane

Gość oliwencia
Ty sie dopierdalasz, ja bronie. kazdemu to co lubi. a koale lubie, pisze mądre rzeczy. a ze bywa złośliwa - po pierwsze kazdemu wolno, po drugie, kto zaczął?... :) a odwiadanie na złośliwostki hasłem "wieśniactwo" jest poniżej poziomu. ale ostatecznie - jak ktoś sie lubi kompromitowac to niech sobie "wieśniakuje" po wszystkim. nie moja broszka :)

Gość te oliwencia
skoro kazdemu wolno byc zlosliwym- to i kazdemu wolno sie dopierdalac, co cie to obchodzi,jestes nielogiczna w swoich wywodach:/

Gość oliwencia
jak ktoś zaczepia a potem sie skarży że mu dopierdolono to jest dopiero logiczne...

Gość oliwencia
tak, tak, my wszystkie jestesmy głupie, a ty anonimie aż ociekasz zajebistościa :D