Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMs

Ranię kobietę, na której mi zależy....

Polecane posty

Gość MMs
wiem, ale taka fajna i dobra laska moze miec kazdego.... a krew nie woda

Gość laba w sobotę
Ze mną facet też się rozstał z tych samych powodów i teraz obydwoje żałujemy, pomimo że upłuneło 15 lat.

Gość czarna żżmija
a jeśli ona myśli w ten sam sposób o tobie :)?

Gość MMs
tak czyli jak? do laby: a byliscie rowiesnikami?

Stary, a głupi. Po cholerę się z dzieciatą wiązałeś? Zrób jej drugie to tak łatwo nie odejdzie. Tylko tego "obcego" nie adoptuj.

A ja wiem w czym problem. Boisz sie porzadnie zaangazowac. Boisz się odrzucenia więc ją odtrącasz. Boisz sie ze jak juz porzadnie się zaangazujesz w ten zwiazek to ona cie zostawi. Dlatego sie asekurujesz i mówisz wszystkie te dziwne rzeczy. Przemyśl to! i zmierz sie z tym! Na twoim miejscu bym jej o wszystkim powiedziała :) Bedziesz miał świadomość tego ze cie zrozumiała, wie i zna twoje lęki. Reszta należy do niej. Zobaczysz ze bedzie dobrze :)

Gość MMs
ona zapewnia mnie ,ze nie zostawi mnie dla pierwszego lepszego... wiem ,ze imponuje jej...mamy podobne zainteresowania...branze zawodowa... wiem, ze ceni moja dojrzalosc...bardzo duzo mi daje od siebie. w trakcie 10 lat mojego malzenstwa nie dostalego od ex tyle uczucia i wsparcia co od niej przez rok :) co do komentarzu o dzieciatej... ciesze sie ze ma dziecko. jej mala jest niesamowita...jak jej mamusia. przez to ,ze jest dzieciata jest o wiele dojrzalsza od swoich rowiesniczek... to moj ideal.. ale nie wierze w takie szczescie...