Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asica 244

skad ludzie biora 300+ znajomych na n-k ?

Polecane posty

Gość asica 244

:(

Gość no przeciez kazdy zna ze 300
ludzi , tyle,ze nie ma sensu wpisywac takich z sasiedniej ulicy, ktorych sie widzi i tak codzien, albo calej rodziny .

Gość tak smutno mi
mam 370 chyba i nie wiem sama skad sie wzieli, zapraszali wsyscy chyba ktorzy mnie gdzies widzieli :O

Przejmujesz się, jak 200kont to fikcja, fun club Hannah Monntana czy Zaca Efrona, to sięn nie dziw. Spotkałam się z kontem 3latka!!! Nie wiem, co C rodzice sobie myślą :/

myślisz że to jakiś problem? wszyscy z klasy z podstaówki/gimnazjum/lo/studiów i/studiów ii/znajomi z imprez/znajomi ze szkoł inni/znajomi z zainteresowań/znajomi z.... i masz 🖐️ a znajomy to znajomy a nie przyjaciel czy inne kolega więc można mieć i normalni ludzie mają ich multum :O 🖐️

Gość asica 244
brzydki niski.... Ty akurat zawsze piszesz jaki to beznadziejny jestes, wiec nie mow mi, ze 300 znajomych to normalka ale przeciesz szkoly i studia to wychodzi raptem 100 osob, nie wiecej a i tak nie wszyscy z nich sa przeciez na n-k

Gość nkllhjklkp
No fakt, znajomy to ktoś taki kogo widzieliśmy np. tylko kila razy, znajomi, to tez znajomymi naszych kolegów, koleżanek,

Gość blip
mój brat ma 500+ i są to jego znajomi,a skąd ,z kilku szkół które kończył kilku prac,no i prowadzi bujne życie towarzyskie i się udziela społecznie i mamy dużą rodzinę i tyle

\"ale przeciesz szkoly i studia to wychodzi raptem 100 osob, nie wiecej\" podstawówka - 30 gimnazjum - 30 LO - 30 studia i stopnia marketing - 180 :classic_cool: studia ii stopnia marketing - 180 :classic_cool: inni znajomi znajomych/ze szkoł/kółek teatralnych - xx znajomi z podwórka - xx znajomi znajomych - xx znajomi z impreze - xx profile reklamowe i już masz 500 :P gdzie ty widzisz problem? jak bys pododawała sobie wszysskich ze wszystkich etapów edukacji zainteresowań co tam masz z którymi to robiłaś i którzy mają konto na nk to naprawdę 300 nie wydaje mi siewielkim wynikiem dla katywnej osoby

"ow mi, ze 300 znajomych to normalka" zreszta pisałem znajomych a nie przyjaciół/bliskich znajomych/etc osoba z którą w szkole nie zamniłem słowa mogła by być na NK znajomym bo razem chodzilismy na xxx :D więc wiesz :P

Gość no i jak tam po weekendzie
ja mam bardzo duzo znajomych z roznych kregow i srodowisk, nie tylko ze szkol... 460 w tym momencie z tego moze 1 konto fikcyjne...

a ilu ludzi ktorych znam nie ma konta na nk!!! hehehe

a ilu ludzi ktorych znam nie ma konta na nk!!! hehehe

Gość asica 244
podstawówka - 30 gimnazjum - brak LO - 25 studia 70 na roku inni znajomi znajomych/ze szkoł/kółek teatralnych - brak innych szkol znajomi z podwórka - 5 znajomi znajomych - 15 znajomi z impreze - 15 profile reklamowe - brak dzielimy przez 2 bo polowa z tych osob nie ma kont i wychodzi okolo 80 :P

Gość asica 244
przegralam zycie chyba :(:(:(:(:(:(:(::(:(:( na szczesce brzydka nie jestem :D

Gość xzczcxzxc
No na przykład dodają - jak ktos juz tam wyliczył - wszystkich kolegów z wszystkich klas i grup, przez które sie przewinęli. Do tego trochę z innych klas, z którymi sieprzecież w szkole gadało, do tego trochęrodziny, parę osób z pracy jednej, drugiej, niektóre nauczycielki dostaja zaproszenia od swoich uczniów i - głupie-= przyjmują. Jeden ma kryterium takie, że wystarczy, ze taką osobe kojarzy z nazwiska albo choć z twarzy - inny chce tam miec tylko takich, z którymi rozmawia, jak ich spotka, a nawet pokazuje zdjecia :P Niech każdy robi jak uważa

mam liczną rodzinę, dużo znajomych ze szkoły ze studiów.. mimo wszystko ze wszystkimi mam kontakt i sama jestem zaskoczona że tyle osób znam ;)

Gość alfabetagama
nic prostszego.znajomi ze szkoly podstawowej i gimnazjum i nie tylko klasa.lo i dorbzy znajomi z lo.dobrzy znajomi ze studiow.duza rodzina.dobrzy znajomi z pracy.a do tego czasem partnerzy przyjaciolek,itp.rodzina narzeczonego.i tak wlasnie mam 299znajomych. plus jeden profil fikcyjny. to zalezy kto w jakim srodowisku sie obraca.i czy jesy zamkniety na innych.a pragne zazanaczyc ze wszysrtkich zaproszen nie przyjmuje.

Gość xzczcxzxc
Ja osobiscie mogłabym mieć sporo wiecej znajomych na swojej liscie, jakbym chciała zapraszać wszystkich, z którymi kiedys zamieniłam słowo. Ale przyjęłam takie kryterium, ze chcę tam mieć ludzi, którym bym pokazała swoje zdjęcia i którym bym szczerze opowiedziała, co robie albo czego nie robię. Ci, co do którym mam choćby minimalne obawy, ze moje sukcesy by wzbudziły zazdrosć, a porażki radość - zostają na zewnatrz

Gość xzczcxzxc
Co nie znaczy, że krytykuję tych, co robią inaczej, To kazdego osobista sprawa, co pokazuje, ile i komu

Gość vfgb
ja tam mam tylko takich znajomych ktorym mowie czesc, osoby z ktorymi nie widzialam sie kilak lat albo niby udajemy ze sie nei znamy nie naleza do moich znjaomych

Gość patrysiapppji
podstawówka - 6 klas po 30 osób. gimnazjum - brak LO - 6 klas po 30 osób plus jeszcze kumple z technikum w krtorym byłam dwa lata inni znajomi znajomych/ze szkoł/kółek teatralnych,z prac rówznych,-ze 100 osób znajomi z podwórka - z 30 osób znajomi ktorych poznałam jak sie przeprowadziłam w inne miejsce z 70 osób do tego rodzina.koledzy z miejscowosci gdzie mieszkaja dziadkowie,koledzy z obozów.

Ja mam 444 osoby i wszystkich znam: podstawówka + średnia szkoła + studia + praca + rodzina i tak się nazbierało ;)

Gość taka jedna mądra po fakcie
A kto normalny zaprząta sobie głowę takimi bredniami jak NK? Sprawa jest prosta: jeśli ktoś w realu nie ma przyjaciół i znajomych znajdzie ich wszystkich na NK :D Ten portal to taki społeczny obciach, kochani.

Gość jakiś kolo:PP
Ludzie ogarnijcie się Wy po to tu wchodzicie żeby się pochwalić ile macie znajomych... żal mi was niektórych... nie będę tu wymieniał poszczegulnych osób, sami sie dowiecie .......:::PPPPPP. a i żeby nie było nie trafiłem tu przez wójka google.. :-P

300 to jeszcze nic. Ale zastanawiam się nad tymi kontami gdzie ktoś ma 1000 znajomych a połowa to profile fikcyjne.Nie wiem po co przyjmować zaproszenia od kogoś kogo się nie zna...