Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chce dzidzie

chyba schudlam w ciazy- czy to bardzo zle

Polecane posty

witam ostatnio warzylam 75-76 a teraz 74-75 czyli troche schudlam, jem caly czas . czy powinno mnie to niepokoic.? dlaczego tak jest.

Gość luuuddzie
a który to miesiąc?

Gość inka_________
ja też schudłam na poczatku ciąży, teraz jestem w 35 tc i nie przytyłam chyba nawet 10 kg. Dziecko rozwija się prawidłowo, nawet jest troszkę większe niż powinno. Nie odchudzaj sie, jedz normalnie. Ja pomimo, że jadłam tak samo jak przed ciążą - schudłam. A z badań wynika, ze z dzidziusiem jest wszystko ok :) spokojnie.

Gość inka_________
a przybywać mi zaczęło dopiero około 6 miesiaca, wcześniej nawet nie było widac że w ciązy jestem.

Gość luuuddzie
na tym etapie miałam 1,5 kg do tyłu chociaż żadnych mdłosci i wymiotów i jadłam normalnie.Teraz jestem w 26 tygodniu i +1kg.Dziecko rośnie,zdrowe:)

nieodchudzam sie.jem normalnie.czasem nawet wiecej. slyszalam ze jest zle jak sie chudnie.dlatego sie wystraszylam i pytam

Gość inka_________
jak się nie odchudzasz i jesz normalnie to spokojnie :) nadrobisz to jeszcze :)

Gość luuuddzie
no to jak masz mdłosci iwymioty to nic dziwnego,że chudniesz.Czasami dziewczyny najpierw chudną 5-6 kg a potem dopiero zaczynają tyć.Jedz tylko normalnie i będzie ok

Gość DuoMama
Ja jestem w 37tc i od początku ciąży przybrałam na wadze +3kg. Czyli w sumie biorąc pod uwagę wagę dziecka,łożyska,wód itp w sumie schudłam. Ponieważ wyniki badań mam prawidłowe, dzidziuś rozwija się prawidłowo,nie mam powodów do niepokoju. Także jeśli i ty masz wszystko w normie to się nie przejmuj wagą:-) Jedne kobiety tyją bardzo dużo inne nie mogą [przytyć wcale. A dodam, że tak na codzień jestem raczej apetycznie krągłą kobietką (170cm,77kg) także nie piszę tego jako chudzielec:-D

jeśli jesz wartościowo i dziecko rozwija się prawidłowo, to nie ma powodów do obaw. Ja jestem w 6 miesiącu i dopiero teraz coś się lekko ruszyło - mam chyba 1,5 lub 2 kg na plusie. Wczesniej nic, waga stała w miejscu, a tez jadłam normlanie, a nawet więcej, niż przed ciążą