Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajtora

balony

Polecane posty

Gość bajtora

Hej; jaki mogłabym zrobić mix balonowy jeśli mam salę w kolorze jasnym - żółtym - mysle że może biały metaliczny - różowy jasny i ciemny bordo?

Gość To zależy
To zależy co ma być motywem imprezy..

Gość czarna koala
bez różu. róż przy zółtym bedzie dziwne wygladał. moze jakąs delikatną odmianę zieleni lub błękitu, albo w tylko dwóch kolorach?...

Gość bajtora
a tak?? jak w linku wyżej

Gość czarna koala
ten żółty to tak bardziej złoty chyba i z bordo razem wyglądają OK. bez różu. pytanie jak to wygląda na zdjeciach i filmie bo moze faktycznie jest jakaś niekorzystna poświata na twarzach gości. żebyście potem nie wygladali jak chorzy na żółtaczkę :) moze zadzwon do kamerzysty i zapytaj czy ma jakies doswiadczenia w tym temacie? jest jakaś mozliwosc korygowania poblasków, ale tylko zdaje sie przez nakładanie filtrów na obiektyw przed zrobieniem zdjęć. na gotowym zdjęciu się tego nie poprawi. PODOBNO, nie znam się, przekazuję mniej więcej to co mi powiedziano. zapytaj kamerzystę, nie zaszkodzi przeciez :)

Gość bajtora
HM... no juz teraz sama nie wiem - moze zamiast żółtego biały

Gość bajtora
ale chyba jednak zdecyduje sie na ten żólty z burgundem - bo pomyślałam że nie będe miec aż tak dużo tych balonów - po za tym sala jest duza i jasna