Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zamotana sytuacja

wyjezdzam do pracy na tasmie w anglii siedze i rycze

Polecane posty

Go艣膰 zamotana sytuacja

jestem zalamana rok jestem w pOlsce i nic nie moglam znalezc nic kompletnie nawet w sklepie :O wracam do anglii jestem zalamana siedze i rycze bo tak bardzo chcialam zostac w Pl i znalezc jakas porzadna prace a tu nic z tego:O pieniedzy nie mam wiec syt mnie zmusza do ponownego wyjazdu馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zamotana sytuacja
Mo偶e kto艣 b臋dzie m贸g艂 pom贸c w znalezieniu mi pracy :S Proponuj臋 za pomoc moja dupk臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotana sytuacja
durny podszyw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotana sytuacja
durne babsko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdser
wspolczuje ci . JA nie musze wyjezdzac do Anglii .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alfabetagama
rozumiem cie doskonale.tez wrocilam z anglii w pazdzierniku i nie znalazlam pracy.a dlaczego??bu studiuje zaocznie!!takie to realia w nszym pieknym kraju.za tydzien znow wyjezdzam,ale do szwecji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 id膮wybory
Nie p艂acz. Bierz si臋 w gar艣膰. takie 偶ycie. Zarobisz sobie, przyjedziesz. No c贸z... przynajmniej nikt Ci臋 nie maltretuje. ja wiem , ze to jest nienormalne. Ale wiesz to wszystko jest przez to, 偶e my艣my mieli sie trzyma膰 ...CZech贸w. A co my艣my zrobili? A 艢l膮sk - ja jestem 艢l膮zaczk膮 - 艢l膮sk si臋 mia艂 ODGRODZI膯 od Polski. A co zrobili? G艂upi i tyle. ja bym NIGDY nie g艂osowa艂a za Polsk膮. NIGDy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotana sytuacja
no wlasnie..teraz zaluje ze wroxcilammialam dobra prace a teraz bede tsac na tasmie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotana sytuacja
teraz to ja juz nie wroce bo po co

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 id膮wybory
Byliby艣my wtedy Czechami kolejnymi. Ca艂a Europa to malutkie pa艅stwa. Po co komu Polska. No j臋zyk, j臋zyk. Bo偶e - ludzie umiej膮 po 5 j臋zyk贸w i nie robi膮 z ig艂y wid艂y - takie zycie - mawiaj膮. A tu? Bo偶e - co kto zrobi to WIELKI SUKCES. A z艂odziejstwo to najwi臋kszy. Tak偶e nie p艂acz - bierz sie w gar艣膰. Wystarczy mie膰 swoje pogl膮dy i zna膰 histori臋 sk膮d si臋 jest. To ju偶 jest lepiej. Mnie tam wystarczy pamietac, 偶e jestem z POSTKOMUNY a wcze艣niej tez nic tu nie by艂o. No poza Janem Kochanowskim d艂ugo nic, a偶 pojawi艂 sieAdam Mickiewicz - ca艂a II klasa do przerobienia, a wnioski? 呕adne :(((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 id膮wybory
No i s艂usznie - tu nie ma po co wraca膰. Ja te偶 nie wr贸c臋. G艂upi膮 telewizj臋 maj膮 - tyle im powiedziec na do widzenia. Kabl贸wk臋 na ka偶dej wsi - zg艂osz臋 w UE bo baby g艂upiej膮. Na emeryturze zw艂aszcza. Tyle . Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 id膮wybory
Po co w og贸le ta Polska istnieje, nie? Tu 2 i 2 ci膮gle jest 18. To sie nie da. Ja ju偶 nie mog臋. Wol臋 na ta艣mie. No jedynie Mickiewicz to mo偶e istnie膰 bo ka偶dy inny fisia dostaje co oni tu bredz膮 wszyscy po tym polsku :( Jak dla mnie. :( Na zachodzie pewnie nie lepiej, ale ... przynaj niej uk艂adam kartofle a nie ucz臋 NIBY. Czego? Kogo? Mickiewicz te偶 rzuci艂 nauczycielstwo. Mo偶e akurat b臋dzie lepiej? Przede wszystkim finansowo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 id膮wybory
Uk艂adam kartofle i widze 1 kartofel, teraz drugi, trzeci kartofel... A w tej szkole co? JEDYNE co mog臋 tam uczciwie zrobi膰 w Polsce 20009 to...POLICZY膯 kartofle , kt贸re przysz艂y. Koniec jak dla mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Donaldinho T.
glosujcie dalej na Platforme艂e by zylo sie lepiej!!!!:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o bosh nie zakumalam wiekszosc
wypowiedzi na tym topiku!!!!!!!!! czy tylko ja?

Udost臋pnij ten post