Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamotana sytuacja

wyjezdzam do pracy na tasmie w anglii siedze i rycze

Polecane posty

Gość zamotana sytuacja

jestem zalamana rok jestem w pOlsce i nic nie moglam znalezc nic kompletnie nawet w sklepie :O wracam do anglii jestem zalamana siedze i rycze bo tak bardzo chcialam zostac w Pl i znalezc jakas porzadna prace a tu nic z tego:O pieniedzy nie mam wiec syt mnie zmusza do ponownego wyjazdu😭

Gość zamotana sytuacja
Może ktoś będzie mógł pomóc w znalezieniu mi pracy :S Proponuję za pomoc moja dupkę:)

Gość zamotana sytuacja
durny podszyw

Gość zamotana sytuacja
durne babsko

Gość fdser
wspolczuje ci . JA nie musze wyjezdzac do Anglii .

Gość alfabetagama
rozumiem cie doskonale.tez wrocilam z anglii w pazdzierniku i nie znalazlam pracy.a dlaczego??bu studiuje zaocznie!!takie to realia w nszym pieknym kraju.za tydzien znow wyjezdzam,ale do szwecji.

Gość idąwybory
Nie płacz. Bierz się w garść. takie życie. Zarobisz sobie, przyjedziesz. No cóz... przynajmniej nikt Cię nie maltretuje. ja wiem , ze to jest nienormalne. Ale wiesz to wszystko jest przez to, że myśmy mieli sie trzymać ...CZechów. A co myśmy zrobili? A Śląsk - ja jestem Ślązaczką - Śląsk się miał ODGRODZIĆ od Polski. A co zrobili? Głupi i tyle. ja bym NIGDY nie głosowała za Polską. NIGDy.

Gość zamotana sytuacja
no wlasnie..teraz zaluje ze wroxcilammialam dobra prace a teraz bede tsac na tasmie

Gość zamotana sytuacja
teraz to ja juz nie wroce bo po co

Gość idąwybory
Bylibyśmy wtedy Czechami kolejnymi. Cała Europa to malutkie państwa. Po co komu Polska. No język, język. Boże - ludzie umieją po 5 języków i nie robią z igły widły - takie zycie - mawiają. A tu? Boże - co kto zrobi to WIELKI SUKCES. A złodziejstwo to największy. Także nie płacz - bierz sie w garść. Wystarczy mieć swoje poglądy i znać historię skąd się jest. To już jest lepiej. Mnie tam wystarczy pamietac, że jestem z POSTKOMUNY a wcześniej tez nic tu nie było. No poza Janem Kochanowskim długo nic, aż pojawił sieAdam Mickiewicz - cała II klasa do przerobienia, a wnioski? Żadne :(((

Gość idąwybory
No i słusznie - tu nie ma po co wracać. Ja też nie wrócę. Głupią telewizję mają - tyle im powiedziec na do widzenia. Kablówkę na każdej wsi - zgłoszę w UE bo baby głupieją. Na emeryturze zwłaszcza. Tyle . Pozdrawiam.

Gość idąwybory
Po co w ogóle ta Polska istnieje, nie? Tu 2 i 2 ciągle jest 18. To sie nie da. Ja już nie mogę. Wolę na taśmie. No jedynie Mickiewicz to może istnieć bo każdy inny fisia dostaje co oni tu bredzą wszyscy po tym polsku :( Jak dla mnie. :( Na zachodzie pewnie nie lepiej, ale ... przynaj niej układam kartofle a nie uczę NIBY. Czego? Kogo? Mickiewicz też rzucił nauczycielstwo. Może akurat będzie lepiej? Przede wszystkim finansowo.

Gość idąwybory
Układam kartofle i widze 1 kartofel, teraz drugi, trzeci kartofel... A w tej szkole co? JEDYNE co mogę tam uczciwie zrobić w Polsce 20009 to...POLICZYĆ kartofle , które przyszły. Koniec jak dla mnie.

Gość Donaldinho T.
glosujcie dalej na Platformełe by zylo sie lepiej!!!!:classic_cool:

Gość o bosh nie zakumalam wiekszosc
wypowiedzi na tym topiku!!!!!!!!! czy tylko ja?