Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lily brand

pytanie fo panów

Polecane posty

Gość lily brand

Panowie wypowiedzcie sie proszę jakie znaczenie ma dla was sytuacja materialna kobiety w związku. Mam na myśli związki par, które chca je zalegalizować. Czy kobieta, która ma 30 lat aby stać sie kandydatką na żonę musi posiadać własne M, mieć oszczędności? Czy w ogóle jej sytuacja finansowa w znaczącym stopniu decyduje o tym czy się z nia zwiążecie na stałe?

Gość robert 28 lat
nie, ja wole jak ona mieszka w rodzicami, bo ja dobrze zarabiam i chce ja stamtad wydobyc niczym ryczerz nia koniu, powaznie :D

Gość lekoff
A najlepiej jak sie sciagnie klapki z oczu i spojrzy na swiat po ludzku a nie materialnie i wg. jakichs rzekomych zaasad.

Nie musi. Jednak w takim wypadku chyba zdecydowałbym się na rozdzielność majątkową. Zakładając, że kiedykolwiek zdecyduję się pogorszyć swój i tak parszywy los...

Gość szczerysdd
Oczywiscie ze ma znaczenie ale nie jest sprawa decydujaca. Wazne jest to zeby kobieta byla zaradna, oczywiscie mezczyzna tez musi byc.

Gość bad boy86
jakies znaczenie ma przeciez nikt nie chce miec pasozyta na utrzymaniu

ma byc partnerką w życiu :) co jest równoznaczne z obópólnym dbaniem o finanse... gdzie status mezczyzny w zwiiazku nie jest sprowadzany tylko do łożenia na rodzine bo tak jest przyjęte :D