Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wizaaaaa27

wiza H1b

Polecane posty

Gość wizaaaaa27

chodzi mi o wizę pracowniczą, przy czym mam zamiar najpierw zdobyć wizę, potem jechać do USA a potem szukać pracy, jakie mam szanse?????? wiem że w tym roku nic nie zdziałam już ale zależy mi abym dostała wizę w 2010, bardzo!!!! jakie są wstępne koszta???? a czy możliwe jest zdobycie wizy turystycznej, znalezienie jakieś pracy i dopiero mając już możliwość pracy zmienianie wizy???? nie znam się na tym, wiem tylko że ok65tyś wiz jest przyznawanych co roku do USA i Polska nie bierze udziału w loteri wizowej, nie piszcie że mozna łatwiej do Kanady zdobyć wizę bo nie chcę do Kanady

Gość gaga...
po co się tam pchasz teraz jest tam większy syf niż w UE lepiej do GB bliżej i lepsze zarobki chyba że bawi cię USA

Gość wizaaaaa27
wiem jaka jest sytuacja ale miałam do wyboru: -Wielka Brytania -USA -Francja patrząc pod kątem zawodowym, znam b.dobrze angielski i zero francuskiego(nic, zero), więc pozostały: -USA -Wielka Brytania po analizie, porównaniu możliwości i środowiska zdecydowałam że lepiej do USA, długo myślałam i teraz pozostał jedyny problem: wiza

Gość wizaaaaa27
jak bym umiała chociaż trochę(podstawę) francuski to bym jechała do francji ale ja patrzę na wszystkie aspekty swojego życia(praca, zabawa, związek, mieszkanie)

Gość wizaaaaa27
uppp

Gość wizaaaaa27
błagam, niech ktoś odpowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wizaaaaa27
dzięki, ale chyba i tak będzie trudno, wszędzie pisze o pracodawcy.........

Tak dobrze sie na tym nie znam, ale nie mozesz starac sie o wize pracownicza bez pracy. Pracownicza załatwia pracodawca i musisz miec od niego jakies zaswiadczenie. Polecam Tobie forum ewiza.pl tam jest duzo watkow na tematy wiz. Czy USA jest tak opłacalne zawodowo? Znajomośc języka to nie wszystko, trzeba miec umiejętności, jakiś dobry zawód. Ja dostałam turystyczną i lecę :D :D