Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zofia Lioska

on piekny - ona przecięytna - jak to jest?

Polecane posty

Gość Zofia Lioska

dENARJA czy jak jej tam, zainspirowała mnie do pewnego topiku. Czy zauważyliście, że niekiedy jest tak, że zjawiskowo piekny mężczyzna spotyka się ze zjawiskowo przeciętną dziewczyną - i on za nia przeto szaleje ... ciekawi mnie czy tez spotrkaliscie sie z takimi fenomenami? /uroda, czsami nie gra pierwszych kart/

Gość oczywiście czasami wystarczy
odrobina uroku jest też takie coś jak rooozuuum, R O Z U M, niektórym go brak i siedzą i zadają dziwne pytania,

Gość Zofia Lioska
mówisz o sobie? ja uwazam, ze od tego jest foum zarozumialcze

Gość Spotkalam sie z czyms takim
Mam ciekawa urode, oryginalna, ale niestety kiepskie wlosy i 20kg nadwagi. Moj mezczyzna za to posiada aparycje modela, dodatkowo, choc o pare lat starszy, to on wyglada mlodziej. Do tego jest ladnie wyrzezbiony. No i szaleje za mna. Podobno poniewaz mam swietny charakter, jestem nieglupia i podobam mu sie mimo nawagi. p.s. on jest bogatszy :P

Gość Zofia Lioska
wlasnie o taki przyklad mi chodzi. Nie twierdze ze jestes brzydka, ale chłopak młody Bog :/

Gość zarozumiała zdenka
eee tam w/g kafe wybrał Cie bo nikt Cie inny nie bedzie chciał :P

Gość opakowanie nie jest
najważniejsze jeszcze do was biedaki to nie dotarło ?

Gość Spotkalam sie z czyms takim
Nie, nie jestem brzydka. A dokladniej - bylabym ladna, gdybym nie byla gruba :D przy czym musze sie bardzo napracowac nad tym ladnym wygladem. Moj facet jest jednym z dwu najatrakcyjniejszych mezczyzn jakich w zyciu poznalam. I jakie wnioski, Autorko...? :P

Gość topic dla
piętnastolatków

moj mi powiedzial ze mnie wzial bo nikt inny by tego nie zrobil a tak na powaznie to Ci ktorzy moga miec wszystko sa wybredni i szukaja nie tylko urody ale takze intelektu i podejscia do zycia - tak mi sie przynajmniej wydaje ;) stad tez te nieprzecietne kobietki :))

Gość DOKLADNIE W TYM KRAJU
PRZERAZAJACO MALO JEST PRZYSTOJNIAKOW

Gość uroda to pojęcie wzgledne
dla kogoś innego ten boski może byc całkiem przeciętny a tta przeciętna boska. kwestia wyłącznie gustu i nic więcej.

Gość okta
ja kiedyś tak miałam - tzn takiego miałam, ale mnie rzucił ;P

Gość do w tym kraju
za to laski co jedna to piękniejsza ale pustaki że chyba gejem zostane

Gość barbik
i tak najważniejsza jest kasa

Gość hehehe a coz to ma do rzeczy
ja jestem z tych urodziwych stwierdzone i potwierdzone przez ogoly, jak i wiecznie mi udowadniane a mam faceta, ktory uroda baaaardzo nie grzeszy :) ps. ale za to jaki jest w lozku :D na sama mysl mie ciary przechodza :D

Gość kikoo
ja bylam przez cale LO zakochana w pieknym Bartku z 4d.. wysoki, brunet, pieknie zbudowany, b inteligentny (mat-fiz) , usta mial malinowe.. marzylam o nim codziennie :P a w tym roku (czyli 6 cz 7 lat pozniej) zobaczylam jego fotki na nk ze slubu.. dziewczyna.. masakra. ponizej przecietnej!! :( nie mowie ze ja jestem piekna, ale mam powodzenie... tak chcialm byc jego zona :D

Gość Tornadoo24
A ja poznałem dziewczynę jak to mówią znajomi "przy masie", niezbyt ładna, ale bardzo ją kocham i nie żałuję dnia kiedy ją poznałem. Ma piękne wnętrze i choćby nie wiem jaka cizia się wokół mnie kręciła to jej nie zostawię Pozdrawiam:)