Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgbf

Ściągacie skarpetki u ginekologa?

Polecane posty

Gość 1234567.........
u mojego ginekologa ktoś pomyślał z głową jest gabinet i przy końcu jest pobudowana ścianka a za nią jest fotel i krzesełko....najpierw rozmowa z lekarzem później idzie się za tą ściankę tam się rozbieram i na fotel lekarz zawsze pyta czy jestem gotowa i przychodzi skarpet nie ściągam jak mam spodnie ale jak nie zapomnę to staram się ubierać jakąś szerszą spódnicę i jej wtedy nie ściągam

a ja z kolei nie rozumiem chodzenia w spódnicy do ginekologa, bo w takim razie twojego brzucha nie widać chyba, że mój gin jest jakiś nie halo, że podciąga mi bluzkę pod same cycki

Gość xzczcxzxc
m oj ginekolog mi nie podciaga bluzki pod same cycki, tylko tak, że pępek dalej jest zasłoniety, a jak mam bardzo cienką i gladką bluzke, to nawet nie podciaga w ogóle

to mój tez chyba dziwny bo przewaznie podczas badania bluzke podciaga mi do samej góry(choc nie mam długiej) a potem każe zdjac stanik i bada piersi a potem kasuje 120;(

Gość hmmmmmmmmm123
mój też mi nie podciąga bluzki, tylko do badania piersi to robi, do badania ginekologicznego to mi uciska tylko dolne partie brzucha, wkładając ewentualnie dłonie pod zwiniętą spódnicę

Gość xzczcxzxc
a co do badania cycków - badają wam na leżąco czy na stojaco?

na leżąco, ale na leżance a nie na fotelu ginekologicznym jak juz ubrana jestem od pasa w dół to sie rozbieram od pasa w górę

mnie na stojąco ale dziwnie sie czuje bo stoi za mną i kiedys sie zastanawialam czy go nie zmienić ale nie ma kogo innego bo inni są jeszcze gorsi

Gość Onaaaaaaa28
U mojego jest specjalne pomieszczenie gdzie mozna skorzystac z WC i sie podmyc itp. Potem w butach ide do fotela i buty ściagam zanim usiąde na fotel. Oczywiscie zawsze mam skarpetki. A co do tego zeby nie swicic dupką, to zawsze mam jakąś długa bluzke :)

Gość xzczcxzxc
haha, stoi za tobą i bada ci cycki od tyłu ? ;)

Gość xzczcxzxc
moj mi bada na stojąco, ale stoi przede mną ciesze sie, ze nie odbywa sie to na leżąco, bo moje cycki się w pozycji leżącej zmieniają w rozjechane naleśniki :P

no dlatego dziwnie sie czuje ze stoi za mną a pozatym troche mi głupio bo mam piersi Matki Polki czyli duże i wiszace :(

Gość bojabojaboja
Wcale nie głupie. Nie ma potrzeby, żeby ściągać skarpetki. A co do paradowania nago od pasa w dół po gabinecie, to wydaje mi się z tego co tutaj piszą dziewczyny, że żaden lekarz w tym momencie Ciebie nie obserwuje, więc w czym problem? Miałam styczność z trzema i rzeczywiście każdy lekarz w tym momencie coś przygotowuje, zakłada rękawiczki, przygotowuje fotel itd. A nie stoi i czeka obserwując Cię. U mojej obecnej lekarki stoi sobie parawan, a ja nawet z niego nie korzystam, ściągam spodnie i majtki, kładę na krzesełkoi śmigam na fotel.

Gość xzczcxzxc
no, mój ginekolog to akurat sie patrzy, jak maszeruję od przebieralni do fotela

Gość ja kiedys chodzilam do
ginekologa ktory siadal na brzegu biurka i patrzyl sie jak sie przebieram a potem jak ide na fotel i z tego co mowily inne kobiety w ich przypadku robil tak samo ;)

Zależy od pory roku, zresztą moja ginekolog daje jednorazowe kapcie. A jeśli chodzi o latanie z gołym tyłkiem, to ja zawsze owijam się małym ręcznikiem. Moja gin bardzo chwali to rozwiązanie :D

Gość xzczcxzxc
Ja co prawda ogolnie jestem zdania, ze ginekolog to lekarz i go to wszystko nie rusza, ale czasem widzę takie zajawki, ze jednak budzi się podejrzenie, ze czasami chce połączyc przyjemne z pozytecznym i ma po prostu przyjemnosć z patrzenia na cycki, uda czy inne cuda

Gość moja gin kladzie rekawice czy
co tam jak ide do fotela , niestety czasem natam z golym tylkiem hahaha gin pomaga mi sie wdrapac na samolot hihi i zaklada nogi :D w skarpetach zostaje oczywiscie :D a taka jest ze papier reczniki takie wklada mi pod pupe na brzuch i jeszcze do reki w razie W haha nifdy nei wiem po co!!! piersi tez bada na lezaca , rzuca maca mietoli je na wszystkie strony ahhaah

Gość smieszno mi
Głupie dziewuchy.

Gość questkaaaa
dobre pytanie !zawsze pozostaje w skarpetkach :P a co dochodzenie z gołym tyłkiem , to powiedzmy sobie szczerze ile ginekolog tylko w ciągu jednego dnia tyłków się naogląda :P więc na nim to nie robi żadnego wrażenia. A do tych co mówią że się czymś zakrywają itp przecież jak się położycie na fotelu to gin wasz tyłek widzi .wiec po co się zakrywać jak i tak za chwile będzie miał go jak na dłoni ? :P eee ja tam nie kombinuje , to w końcu lekarz a nie przypadkowa osoba

Gość gość
A niby dlaczego zdejmować skarpety ?