Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRUBA_GOCHA

MOJA DIETA, wielka waga

Polecane posty

Gość GRUBA_GOCHA

ulozylam sobie wlasna diete, ppolaczylam diete kwasniewskiego z dieta SB przez tydzien jem sama kielbase w duzych ilosciach do 2 kg. pozniej tydzien warzyw i ryb i tak na zmiane pzrez miesiac mam nadzieje ze schudne 20 kg waze 105 a mam 157

Gość Podkowa A.W.
Witam Cie ! ja mam 168 i waze 76.Chce schudnac -6.Moze powalczymy razem????

Gość GRUBA_GOCHA
dobrze a jaka diete ty zamierasz zastosowac?

Samą kiełbasę przez cały tydzień? Chcesz sobie krzywdę zrobić? Przecież to sama chemia+niezdrowe tłuszcze. Już lepiej jakieś mięso nieprzetworzone jedz, nawet niech już wieprzowina będzie. Bo przy takim czymś to nawet jeśli schudniesz to zaraz Ci wróci. Szczerze to mam nadzieję że to jakaś podpucha, bo inaczej to aż strach się bać patrząc na ten sposób odchudzania. No cóż życzę powodzenia i... rozsądku.

Gość GRUBA_GOCHA
kielbasa mi najbardziej smakuje moze kabanosy zamiast tego? zadna podpucha, to nie jest:-O

Gość GRUBA_GOCHA
jakie mieso proponujecie? kielbasa to nie mieso?

Gość dalaj
a poczytaj sobie etykiety kiełbas. Zobacz ile tam jest mięsa a ile wypełniaczy i dodatków. A mięsa to najlepsze chude -czyli pierś kurczaka

Gość GRUBA GOCHA
DOBRA-zrobie jak mi radzicie dzieki 😘 z kurczaka lubie najbardziej udka

Gość dalaj
pierś jednak lepsza niż udko. filet ma wiecej białka a mniej tłuszczu

Gość Podkowa A.W.
Witam Was wszystkie! Witam Cie Biedronka! tu jest troszke mniej dziewczyn itez z tyn samym problemem. Witaj Gruba -Ewka,nietety dziewczyny maja swieta racje!!!tylko nie ta kielbasa i to przez caly dzien ,niedobrze ci sie zrobi!Wymysl cos innego .Pomysl z warzywami bardzo dobry!. moje sniadanie dzisiaj to:2 jaja na miekko.sredni pomidor 11.00 basen Pozdrawiam!!!!

Gość Podkowa A.W.
Czesc!!!! Przepraszam Cie Gruba_G,ze pomylilam Pseudonim! Basem moj niestety nieczynny az do pazdzernika,zalamka!.Kupilam skakanke z kicznikiem i mam zamiar skakac.I tak codziennie wychodze z psem,wiec co mi zalezy. Dzisiaj zjadlam: Sniadanie:Musli z mlekiem,kawa Obiad:Golabek i kawa kolacja:Mam nadzieje,ze nic!!!!!!!! Trzmajcie sie ,do jutra!Pozrawiam wszystkie!

Gość Gruba_gocha
ja dzisiaj plaster szynki razy 3 i jajko zapisalam sie na silownie ciezko jest ufff

Gość Podkowa A.W.
Witam!!!!wszystkie No to cudownie,ze chodzisz na silownie,super!.Daj motywacje innym.Moj basen zamkniety,ale skacze na skakance. Sniadanie-jajecznica czysta z 2 jaj Obiadek-mam zaplanowany kotlet z piersi kurczaka bez panierki kolacja-groszek z marchewka(mala puszka) Narka!.

Gość Podkowa A.W.
CO z wami dziewczyny!!!!!????????::(:(:(

Gruba-Gocha!:( Jak twoje odchudzanie i silownia?,a co z pozostalymi diewczynami? Zyjecie,czy juz tak odchudzone,ze nie macie sily pisac,ha,hi,ha:)