Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol84

Pomysł na oświadczyny.

Polecane posty

Gość Karol84

Pomożecie mi wymyśleć jakiś niebanalny, oryginalny i romantyczny scenariusz? Coś wyjątkowego...

Gość zabierz ja na wyspy kanaryjski

Gość Karol84
to dosyć ważne..

Gość Karol84
zwracam sie raczej do pan, bo to one sa romantyczne i kobiecie sie ma to podobac..

przedstaw sytuacje - ile ze soba jestescie, ile macie lat, ile masz funduszy na te oswiadczyny.

Gość Karol84
jak chcialybyscie zostac poproszone o reke?

Gość Karol84
ja mam 25 lat, ona 23, jestesmy para od 2,5 roku, fundusze sa ograniczone ale w sumie jestem w stanie dosyc duzo na to wydac...

ale tu nie chodzi o wydawanie kasy - chyba nie na tym jej najbardziej zalezy. Pytanie czy ona jest romantyczką, czy nie krecą jej takie podchody. Ja osobiście byłabym zachwycona gdyby facet zabrał mnie na weekend np w góry i tam sie oświadczył - mogłoby to nastąpić nawet posrodku lasu (poniewaz ja lubie gory a on nienawidzi spaderów wiec moznaby powiedziec ze sie troche poswiecił). Co lubi ta Twoja kobieta? jest cos co ma specjalna dla niej wartosc? bo wiesz zawsze mozna ugotowac pyszna kolacje i spedzic ten wieczor w domu a potem w lóżku, mozna isc do jakiejs drogiej restauracji (o ile takie cos ja kreci), mozna sie oswiadczyc przy rodzinnej kolacji... choc ja jestem za jakims wyjazdem w piekne miejsce... :)

Gość powiedz prawde maleńka
Zastanow sie czy aby napewno chcesz, aby ten jedyny dzien w zyciu byl wymyslony przez jakas obca osoba. Jestes doroslym facetem wiec potrafisz chyba logicznie myslec?

ale nikt tu nie mowi o decydowaniu za niego - a zapytac kazdy sie moze - moze akurat cos mu przypadnie do gustu, moze poskleja pomysły w całośc...

mnie by się podobało, gdyby był ciepły dzień, najlepiej w czasie wakacji aby to nie była polska po kolacji w trakcie spaceru... na jakimś wielkim moście skąd byłby zajebisty widok. Ewentualnie nurkując. Wersja polska latem..... pomysł mojego faceta kolega pod pretekstem zabrałby mnie do parku a tam czeka On ze szczeniakiem w koszyku - pies ma na szyi pierścionek przywiązany do onroży. Doyślam się ze wersja zimowa Ci nie interesuje???

Gość Karol84
Potrafie logicznie myslec, ale nie jestem romantykiem, nie umiem tego wymyslec. Chcialbym gotowy scenariusz. Ona lubi kwiaty, prezenty, w ogole jest romantyczna i ma w sobie cos z dziecka. Czyta duzo ksiazek, romansidel i sie wzrusza przy tym. Ostatnio ksiazki dla nastolatek o wampirach poczytuje.. No ale coz:) Taka ja pokochalem. Nie mam pojecia w sumie gdzie by chciala jechac, w jakiej atmosferze to ma byc... to bedzie zaskoczenie wiec chcialbym aby bylo po prostu ciekawe, inne.

Gość Karol84
zadnych zwierząt...

Gość Karol84
to dziwne ze sie stresuje na mysl o tym?

Mało wiesz jak na faceta który chce się zaręczać. .... w takim razie może morze? i na molo wieczorem?? weźmiesz koszyk, wino.... i gotowe

Gość Marek-wawa
Karol.. a powiedz nam... czy to Twoja pierwsza Dziewczyna ?

Gość Karol84
nie, nie pierwsza. przymulony dzis jestem, na weselu wczoraj bylismy i tak mi sie urodzil pomysl zareczyn...

jak jest romantyczna to może zrób album ze wspólnymi zdjeciami, idź z nią na spacer w środku albumu napisz wyjdziesz za mnie? i na następnej stronie na wstążce pierścionek?

jak jest dużym dzieckiem to może weź ją do jakiegoś parku z karuzelami i na karuzeli? kurde nie wiem ! pomysłów jest wiele

jesli macie czas, samochod i pieniadze to weź ja albo w góry albo nad mozre jak to ktos napisał - zalezy gdzie masz blizej. Kocyk gdzies posrodku polany w lesie albo na plazy to dobry pomysł. Koszyk z jedzeniem, winkiem, jakis prezent i oswiadczyny z glowy :)

Gość Karol84
od poczatku naszego zwiazku 'kolekcjonowalem' smsy i archiwizowalem rozmowy na gg. na 2 rocznice dalem jej album z naszymi zdjeciami i wybranymi cytatami z rozmow. zaluje teraz ze z tym nie poczekalem...

Jeśli album jest już spalony to... może zrób lub zamów gdzieś zaproszenie.... do wspólnego życia...... w środku pierścionek i oczywiście pytanie?

Gość Karol84
pomysl z albumem mi sie podoba, ale to juz bylo, karuzela moze nie wypalilc, zzielenieje mi moja piekna albo cos.. polana i piknik oklepane. poznalismy sie nad woda, wlasnie tak na poczatku wakacji, myslalem zeby moze w tamto miejsce ja zabrac.. tylko cos by wypadalo do tego dodac. musi byc wyjatkowo, a nie na odwal sie.

Tamto miejsce było by ok ale w takich miejscach nic wyjątkowego zrobić się nie da, ani tego przygotwać, bo ludzie...... jak to spokojne miejsce to może jakieś świeczki, koc, koszyk z jedzeniem.... tylko musiałbyś zaangażować osobę 3 aby przywiozła JĄ na miejsce!

Gość Karol84
zaproszenie do wspolnego zycia mi sie podoba

no to weź ja w to samo miejsce gdzie sie poznaliscie i tam sie jej oswiadcz... nie napisze Ci przeciez co masz jej powiedziec, w co sie ubrac i jaki prezent jej kupic. To juz nalezy do Ciebie.

Gość Karol84
wlasnie ja bym wolal zeby to bylo tak dokladnie zorganizowane, zeby spedzic razem caly dzien i go ukoronowac zareczynami... zadnych pierscionkow w zarciu, ani nic... ona lubi byc w centrum zainteresowania. ostatnio slyszalem o zareczynach na tych tablicach reklamowych.. jak to one sie nazywaja...

Gość Karol84
no ale to takie przyziemne. jak ja wezme w podroz 2godzinna samochodem nad wode to sie kapnie w 5 sekund co jest grane...