Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaa2222

prezent dla męża

Polecane posty

Gość onaaaaaa2222

Witam. Szukam czegos oryginalnego i zaskakującego na prezent dla meza na 24 urodziny do 400zl.

Gość troche.......
gumową lalke bo masz za male cyce

Gość Marcin Annallus Fallus
zważywszy na to ze chlop ma 24 lata i juz masz zonę to to jakis idiota musi byc wiec kup mu lizaka bo jest jakis chory psychicznie buhahahahahah

Gość onaaaaaa2222
dzięki wielkie za podsumowanie

Gość straszne i denne
fakttycznei - 24 lata facet i juz mąz? wpadliscie?? pewnie tak wiec na urodziny jakas rekompensata za zniszczone zycie - moze jakies winko - niech uzyje - albo beczka piwa -

Gość onaaaaaa2222
nie nie wpadliśmy. jesteście sami jacys denni skoro nie mozecie pomoc bez dowalania w takiej sprawie.

Gość 1234567.........
matko ale się czepiacie do tych 24 lat... nie wiem 400 zł to dużo jak i mało zależy co chcesz mu kupić czy coś do ubrania czy jakiś gadżet ?

Gość adaskost
onaaa222...nie przejmuj sie zlosliwcami.....zastanow sie czym mąż sie interesuje co lubi robic...może majsterkuje albo no niewiem...wędkuje ..i kup mu cos pod tyym katem napewnos ei ucieszy.....

Gość ja pierdykam
zegarek krawat dobrej firmy plyty, ksiazki nie wiem czym sie interesuje, Ty go znasz, wiec powinnas wiedziec

Gość straszne i denne
skoro sama nie wie co mu kupic to na bank wpadla lub poleciała na jego kase za swoje 400zł kupujesz czy za zarobione przez niego?

Gość taka jedna mądra po fakcie
4 stówki na prezent dla męża???? Chyba na głowę upadłaś!!!! Kup mu krawat za 40 zł, a resztę wydaj na siebie. Jak Cię puści w trąbę to choć kasy zaoszczędzisz na gadzie!

Gość onaaaaaa2222
lubi majsterkowac, lubi muzyke, w krawatach nie lubi chodzic, ale to wszystko taki epospolite. Chciałabym naprawde zeby cos ekstra dostał. A co myslicie o jakiejs wycieczce?

Gość straszne i denne
pewnie wydaje jego pieniądze bo jest 22 letnim nierobem z dzidkiem na karku ???????????????

Gość straszne i denne
wycieczka za 400zł hmmmmmmmmmmmm toz to na kanary all inclusive starczy buhahahahah daj mu lepiej na panienki :D:P

Gość adaskost
taka jedna mądra po fakcie...czemu jej zle radzisz ty skąpiłas...i cosik mi sie zdaje ze .....(sama dokończ)

Gość onaaaaaa2222
i racja, ale on mi na nic nie zaluje wiec i ja dla niego nie bede. Moze moglibyscie jakis fajny zegarek polecic?

ludzie co za różnica za czyje kupi i czy wpadli czy nie. Skoro sa małżenstwem to nie ma podziału kasy - moje, twoje - jest ich wspólne. Prezent to prezent. Ja mojemu facetowi kupiłam ostatnio radio CB - ale troche wiecej mnie to wyniosło. Jakby ktos sie czepiał to sama zarobiłam kase na prezent:P

Gość straszne i denne
no i to jest prezent a nie prezent za 400zł nie zarobione przez siebie buahaha

Gość onaaaaaa2222
yy a skąd wiesz, że sama na to nie zarobiłam;/ głupota ludzka naprawde nie zna grac, pytalam o prezent, a co cie interesuje moje prywatne zycie !

Gość onaaaaaa2222
a co myslicie o czyms takim-on wraca z pracy a ja klęczę na stole z wypietym tyłeczkiem a z odbytu wystaje mi sznureczek do którego przyczepiona jest karteczka"-weż mój odbyt sto lat"

Gość straszne i denne
nie no teraz to pojechałam buhahahahahahhaha super pomysł ale prezent ma byc za 400zł ale twoj tyłek tyle nie jest wart:d

Gość onaaaaaa2222
jakbym miala takiego jak ty to nawet 20zł bym nie wydala na prezent dla ciebie

Gość straszne i denne
ja jakbym była twoim mężem to bym sobie sama 400zł wydała a nie nierobowi dawala co nawet mnei nei zna i na kafe pyta co mi kupic - zenada co za żona - gowniara złapała na brzuch chlopa z kasą a nawet go nei zna.

Gość onaaaaaa2222
co za bzdura! nie rozumiem jak mozna oceniac tak kogos, o kim sie nic nie wie;/ czerpiesz te historje napewno ze swojego zycia, tobie sie nie udalo i mscisz sie na ludziach, zenada!!

Gość onaaaaaa2222
pracuje zawodowo od 2 lat. nara!

Gość straszne i denne
o to długo buhahahah

Gość taka jedna mądra po fakcie
....a ja od 22 i też wydawałam niezłą kasę na prezenty dla pana męża...nie rób tego!!!!! nara!!!

Gość lulabula
A polecacie coś e-sklep z spersonalizowanymi prezentami?