Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda.zonka

problem z facetem egoista

Polecane posty

Gość mloda.zonka

witam wszystkich! mam maly ale dlugotrwaly i meczacy mnie problem oboje jestesmy mlodzi, prawie 4 lata po slubie nasz sex wyglada mniej wiecej tak : on "meczy" mnie reka przez pare sekund , tak meczy, robi to za mocno, kiedy nie jestem jeszcze wogole wilgotna :-/ pozniej pare sekund do max 1 minuty jezyczkiem i to bardzo lubie i przechodzi do konkretow pare razy mowilam dalikatnie ze marzy mi sie dluzsza gra wstepna, ze chcialabym to i to, niby jest zainteresowany a nst razem to samo wiem ze czasami faceci lubia szybki sex bez niczego, ale to nie moze byc standardem i codzinnoscia :( jestem otwarta, uwielbiam robic mu loda, on to bardzo uwielbia, mowi ze jestem dobra w tym :) kochamy sie w roznych pozycjach, ale brakuje mi tej gry wstpnej :( pokazuje mu ze mi na nim zalezy, robie rozne rzeczy, a on tak malo sie wysila bo co to jest pare sekund popracowac jezyczkiem :-/ wkoncu zaczelam mowic mu ze boli mnie bo nie jestem rozgrzana, ale to tez nie skutkuje... kupilam ksiazke o sexie, gdzie fajnie opisane jest jak postepowac z facetem i z kobieta w lozku zeby bylo super mam juz ja ponad miesiac, ale moj maz ani mysli zeby sie "douczyc" :-/ wkoncu wypialilam mu podczas rozmowy ze ograzm kobiecy bez stymulacji lechtaczki to jak ograzm faceta bez stymulacji penisa :) a co ile lat mozna to znosic? myslalam ze bedzie git , maz byl zaineresowany tematem, powiedzialam mu to nie w zlosci , ale podczas rozmowy na temat narzadow, orgazmow itp i co? i wielkie NIC, standard,kompletnie najmniejszej poprawy zrezygnowalam z sex, nie kochamy sie teraz,unikam spelniania obowiazku malzenskiego, sprawil ze sex z nim stal sie dla mnie nudny :( jak mu przetlumaczyc raz a dobrze?

Gość mloda.zonka
upup :)

Gość Kujan
heh jak bym słyszła moją kobiete....

zrób mu to samo ;] najpierw reka na tyle mocno zeby bolało, a potem przez 2 sekundy ustami ;] potem powiedz że jak on tak będzie robił to ty też. A jeszcze lepiej- zacznij normalnie niech będzie napalony na maxa, potem jak nie będzie się starał to nie kochaj się z nim, niech sobie sam poradzi.