Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie tańcząca

co robić na weselu żeby nie było wstydu że nie tańczę?

Polecane posty

Gość nie tańcząca

idę jako osoba towarzysząca,, i nie chcę chłopakowi narobić wstydu żeby go rodzina nie obgadała że przyszedł z takim drewniakiem jak ja :( co mam robić, nie umiem i nie lubię tańczyć, a muszę isć.

Gość zdystansuj się
i zrób to dla niego, każdy facet, który się przełamie i odrobinę wysili poprowadzi największą ale chętną łamagę, nawet jesli Twój chłop nie jest mistrzem tańca napewno da radę sie z Tobą pokołysać na parkiecie, nie musicie nie wiadomo jak sie popisywać, jeśli raz się zmusisz to kolejne okazje nie bedą juz takie straszne, wiadomo, że na weselach alkohol się leje strumieniami, wypij drinka (lepiej zacznij od jednego!) i ruszaj w tany

Gość zawiedzionaaaaaa
dziękuję za radę ale ja naprawdę jestem sztywna, mam chyba jakąś psychiczną blokadę bo jak byłam mała to tańczyłam, a teraz masakra. jeśli nie będę tańczyć to wszyscy mnie obgadają?

Gość stokrotka.....
tez tak mam:/ w dziecinstwie tanczylam,po dyskotekach tez...a teraz:/ostatnio bylam na imprezie rodzinnej,u chlopaka,i ....:/ ale sie czulam...dobrze ze chlopak kulturalny i jakos wybrnal...

Moim zdaniem zmuszać się nie powinnaś, skoro nie lubisz. Choć przynajmniej przytulańca zatańcz, tam filozofii nie trzeba, ot, z nogi na nogę :D

co prawda, może to się wydawać dziwne, ale nikt Cię nie zmusi żebyś tańczyła, więc rób jak uważasz. Zawsze możesz powiedzieć że masz skręconą kostkę ;) :D ale ja wypiłabym ze dwa drinki i poszła poszaleć.

Gość nie tańcząca
to jest strasznie żenujące, czemu wszyscy mnie zaraz obgadają że nie umiem się bawić i na pewno jestem jakimś kołkiem, czy taniec świadczy o czlowieku :( tak mi wstyd tam isc

Gość nie tańcząca
no tak takie wolne to umiem, ale ich zbyt wiele na weselach nie ma,

przeciez wiekszosc tak naprawde nie potraf tanczyc, dziewczyno, wystarczy ze pojdziesz na parkiet...reszta sama przyjdzie.

Gość nie tańcząca
nie rozumiemm tego, dlaczego zaraz na pewno o mnie pogadają co najgorsze, taka jestem zła na siebie, dlaczego nie mogę tańczyć :( ?

Gość nie tańcząca
ja mam blokadę na bank, wstydzę się ruszać. :((

Gość zdystansuj się
czujesz sie bezpiecznie przy swoim facecie ? jesli tak, on wszystko załatwi, jeśli chce tanczyc to na pewno da radę Cię poprowadzić, tam napewno wszyscy będą pijani, będą sie wygłupiać, nikt nie będzie Was i Waszego tańca oceniać, sama lepiej się poczujesz podrygując na parkiecie niz siedząc sama przy stole, pomysl, ze na parkiecie wtopisz sie wtłum, przy stole siedząc sama jak palec albo tylko se swych chłopem dopiero sie wystawisz na widok, wszyscy będa pytac czy sie dobrze czujesz :D nie daj boze jakis napruty wujek będzie chciał Cię obtańcować :D uwierz, lepiej tanczyc z własnym chłopem któremu ufasz i które go sie nie boisz, jak tylko poczujesz szmerek w głowce to ruszaj w tany, nie będzie tak zle

ja tez jak kiedyś byłam na weselu to zaczełam z chłopakiem tanczyc takie głupie wygibasy jak w nagiej broni :D pamiętacie?? :D i się na nas patrzyli dziwnie, myśleli że to na poważnie :D a potem to juz mi było wszystko jedno, tak trzeba przełamywać lody! trochę dystansu do siebie! :)

Gość nie tańcząca
a jak sie zbłaźnię? może jednak lepiej powiedziec że nie pójdę? nie jestesmy razem długo, i boję się co on pomyśli o mnie.

Gość zdystansuj się
napewno robisz z igły widły :D wiem, ze własny problem wydaje sie zawsze najstraszniejszy i nie do pokonania, cudze wydają sie błahe, ale to naprawde nic strasznego pokiwac sie w tłumie

Gość nie tańcząca
on pewno nie:(

Gość zdystansuj się
jeśli krótko sie znacie i obawiasz sie, że sam na to nie wpadnie to powiedz chłopu ze sie boisz, ze chcesz aby sie tam Tobą zaopiekował, ze idziesz dla niego i oczekujesz jego wsparcia i opieki

Gość nie tańcząca
on o tym wie, że idę dla niego bo źle się czuję w takich sytuacjach, ale na pewno będzie chcial tańczyc :( przeciez nie przesiedzi ze mną :(

Gość v f c v
ja z moim facetem też nie umiemy tańczyć, na weselu kolegi przesiedzielismy całe wesele, a jak mnie ktoś inny prosił do tańca to mówilam, ze mnie but obgryzł, co zreszta było prawda. Nienawidzę tańczyć :( Chyba dlatego własnego wesela robić nie będziemy.

Gość nie tańcząca
vfcv -zazdroszcze Ci faceta, który z Tobą przesiedział, ja tez tak chce!! a ten moj jest taki ż ena pewno bedzie chcial tanczyc zeby rodzina nie gadala.......

Gość nie tańcząca
up up up

Gość nie tańcząca
:(

Gość bez_nicku_dzisiaj
szkoda ze Cię nie znam nauuczyłbym Cię ;)

Gość nie tańcząca
no wlasnie , moze mnie ktos nauczy?? :)

Gość uper
tez nigdy nie tanczylam, nie umialam i nie umiem do dzisiaj, ale jakos polubilam na nieszczescie mojego meza :) tez zawsze mialam problem z tancami jako nastolatka, ale u siebie w rodzinie czulam sie super, wiec spokojnie moglam odmowic, nikt sie nie gniewal, a jak podeptalam wujaszka to problemu nie bylo, ale tez nigdy nie poszlam z facetem do jego rodziny na wesele, wiec rozumiem twoj dylemat, zeby nie wyjsc na dzikusa....po prostu grzecznie odmawiaj, w razie potrzeby uzyj malego klamstewka w stylu boli mnie noga (hehe smiesznie brzmi :) ) ps. ja sie przelamalam dzieki tacie, on super tanczy, umie prowadzic (moj problem to wlasnie to, ze to JA chce prowadzic ale tata sie nie daje :) ), najgorzej jak sie trafi na takiego, co to mu muzyka kompletnie w tancu nie oprzeszkadza ;)

, ja tez tak chce!! a ten moj jest taki ż ena pewno bedzie chcial tanczyc zeby rodzina nie gadala" a mnie zawsze wydawało sie ze idac na wesele fajnie było by sobie potanczyc ? cos wypic , zjesc i sie fajnie zabawic tanczac sobei z partnerka i nie tylko na parkiecie ... no ale moze jestem jakims odmieńcem i sie nie znam :P nie wiem ? a tobie autorko lepiej radze zostac w domu niz robic z siebie idiotkę i przesiedziec za stołem zasłaniajac sie róznej maści mięsami :P tylko po to by nie wyjsc na parkiet i nie zatanczyc