Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkaząbkującegodziecka

dziecku pękła głowa przy ząbkowaniu????????

Polecane posty

Gość matkaząbkującegodziecka

własnie koleżanka opowiedziala mi tą historie , która wydarzyła sie w jej miescie , że dziecku naraz wszystkie ząbki szły i rozsadziło mu czaszke , matko czy to moze być prawda??jestem w totalnym szoku, ona nie ma tendencji do zmyślania i mówi że to się stało u znajomychh jej znajomych :(

Gość xzczcxzxc
wszystko, co sie wydarzyło u znajomych znajomych - trzeba podzielic przez 5

Gość dżizas co za matoły
Ile Ty masz lat kobieto, żeby wierzyć w takie bzdety ?????

Gość dżizas co za matoły
NIGDY, NIGDZIE nie wydarzyło się coś takiego. A to co powtarza twoja skretyniała koleżanka, jest zabobonem wiejskich bab ze średniowiecza. Halo, ziemia do mamy ząbkującego dziecka !!

Gość jestem w 33 tc
Jassssne, "u znajomych jej znajomych"...uwielbiam historie, ktore "na 100%" zdarzyly sie u znajomych znajomych siostry corki szwagra kolezanki kuzna...:) Moral z tego taki: Nie wierz we wszystko co uslyszysz :)

Gość kolejny przykład na to
że niektóre kobiety są nawet za głupie na to by rodzić i wychowywać dzieci.... niby jak zęby miały rozsadzić czaszkę skoro rosną w dziąśle ? a kości szczęki są przystosowane do tego by w nich rosły zęby..... gryzoniom całe życie rosną zęby i jakoś nie słyszałam by im rozsadzało głowy.... co za debile, dzieciom rozsadzają głowy zęby a durnym babom mózg chyba wyparowywuje przy pieprzeniu się

Gość jestem w 33 tc
hahahaha :D:D:D "...gryzoniom całe życie rosną zęby i jakoś nie słyszałam by im rozsadzało głowy...."

Gość xzczcxzxc
Są takie trzy historyjki, które ZAWSZE sie zdarzyły znajomym znajomych - i jedna to o weselu, gdzie pannie młodej wkrecił sie welon w wentylarot i ja udusił, na co ojciec panny młodej natychmiast dostał zawału, a pan młody poszedł do lasu i sie zastrzelił albo jakos tak/ Druga historia to też o weselu - duzo bardziej mroczna, cos o jakiejs sukni z secon handu, którą założono martwej kobitce do grobu, a potem przyszedl zlodziej, rozgrzebał grób i zdarł z niej ta sukienke (co za łup!), po czym oddał do second handu ;) Interes roku. No w kazdym razie - potem panna młoda kupiła te suknię i zatruła sie trupim jadem. Trzecie historyjka jest z gatunku bardziej humorystycznych, na pewno znacie - o ginekologu, brokacie zamiast dezodorantu intymnego i stwierdzeniu ginekologa "alez się tu pani wystroiła". teraz dołącza historia o rozsadzajacych głowy zębach :P

Gość kolejny przykład na to
no dokładnei takie historyjki to woda na młyn dla takich zdurniałych kur domowych..... znam taką która święcie wierzy we wszystko co "w kolorowej gazecie wyczytała" i dokąóldnei w taki sposób relacjonuje te sensacyjne historyjki" "w kolorowej gazecie napisali że...."

Gość jestem w 33 tc
Mnie takie tematy zawsze strasznie smiesza, bo normalnie nie moge uwierzyc, ze w XXI w., jeszcze wierzy sie w takie rzeczy :D xzczcxzxc - Ja tez slyszalam te historie :)

Gość No a ja czytalam o kobiecie
dziewicy zreszta ktora zaszla w ciaze przez telefon jak uprawiala z kolegga telesex.

Gość Ja pierrrdziu

Gość dodolot
przeczytałam tytuł topiku z 5 razy żeby sprawdzic czy mi sie cos w oczach nie pierniczy....buahahhhaahhaahah....:P:P:P

Śmiejcie się nadal,ale tak bylo z siostą mojej \Mamy- Mama ma obecnie 75 lat, a jej starsza o parę lat siostra zmarła w tych właśnie okolicznościach... :o

Gość tee seriooo
ale że co, a może z tym ząbkowaniem to prawda, ból i może nie rozsadziło glowy ale coś się stało z mózgiem?

takie historyjki to tzw. \"legendy miejskie\". Tej nie znałam - zajebista!! :D :D :D

Twoja koleżanka słyszała dzwony, tylko że w innym kościele :O Jest w tym tylko tyle prawdy, że rzadko, ale jednak zdarzają się przypadki, że wyżynające się wszystkie naraz ząbki powodują bardzo wielki wzrost ciśnienia w oponach mózgowych, czego konsekwencją jest najpierw bardzo silny ból, uczucie rozsadzania czaszki, wreszcie, przy braku pomocy lekarskiej, która ma objawić się wkłuciem specjalnej igły w opony i zmniejszeniem ciśnienia, powoduje u dziecka zgon :O Jest to bardzo bolesny sposób umierania i kiedyś nie umiano sobie z tym poradzić, dzieci umierały :O

Gość brambolina
jania lecz sie albo pomódl za swoja głupotę