Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkaaaaanicja

czy częsty SEKS powoduje....?

Polecane posty

Gość alkaaaaanicja

dziewczyny powiedzcie mi czy jest możliwe ze jeżeli kochamy się z jednym partnerem nie wiem max 2 razy w tygodniu to się pochwa w jakiś sposób się rozciąga. Bo koleżanka rzuciła mi tekstem ze będzie się rzadko kochać bo nie chce żeby się jej flak z cipki zrobił... Wyśmiałam ją i nie mogę jej zrozumieć bo co? powie partnerowi ze nie będzie się z nim kochać bo się jej cipka rozciągnie... dodała jeszcze ze gorzej niż po porodzie. Ja się kocham z partnerem kiedy mamy na to ochotę i jak oboje tego pragniemy...

Gość fgjhgfdj
Wszystko będzie dobrze. Tylko trzymaj się z daleka od koni.

Gość po porodzie to się się
dopiero rozciągnie :classic_cool: będziesz sobie mogła wiaderko wkładać

Gość alkaaaaanicja
widzę ze nie pogadam tu z normalną osobą.....

nic ci się nie rozciągnie. nie słuchaj niedouczonych buców. nawet po porodzie można przywrócić stan sprzed ciąży, tylko trzeba poćwiczyć. a twojej koleżance gratuluję wiedzy i życzę powodzenia ;]

Gość yuiop
twoja koleżanka czarnogrodzkie teorie rozpowiada... nic ci się nie rozciągnie na stałe, narząd ten dostosowuje się do sytuacji-przy porodzie rozciąga sie bardzo mocno a potem wraca do normalnego stanu....

Gość eee tam*************
jasssne po po porodzie w stanie rozklapiochy :(

Gość fhfsgju
"potem wraca do normalnego stanu...." O ile za normalny można uznać stan, w którym jesteś w stanie transportowaćpochwą 4 kg ziemniaków :D

szkoda ze do lba ci sie 4 kilo pyr nie wejdzie...

Carrefour ułatwiamy życie- chyba nie bardzo wiesz co mówisz. cipka mojej kobiety jest równie ciasna jak przed porodem. bez żadnej plastyki. tam są mięśnie. wystarczy poćwiczyć.

Gość fhfsgju
Tata, mama i synek stoją przed budką z lodami. Tata zamówił lody czekoladowe mama waniliowe. W tym momencie tata walnął synka w tył głowy i rzecze: - A jakie ty chcesz, Wielki Łbie? Oburzona starsza pani pyta tatę: - Dlaczego Pan bije synka w tył głowy i wyzywa od Wielkiego Łba? Na to ojciec: - Są trzy rzeczy w życiu, które facet chce mieć... Po pierwsze: duży, fajny samochód (nie na LPG). Proszę spojrzeć tam na parking - oto on! Po drugie: wielki, wygodny dom. Widzi pani tamten dom na wzgórzu? To mój! Po trzecie: Fajną, ciasną cipkę. I taką miała moja żona, aż do urodzenia tego Wielkiego Łba!

Gość a ja sama
po porodach owszem sie rociagnie i jak bedziesz se wkladala roizne wielkie butelachy czy konskiego fiuta do pizdy

Gość SLUCHAJCIE MAM PROBLEMAA
ostatnio bawilam sie wibratorem wyjelam go patrze a on caly we krwi , to nie okres wiec co???? pomocy cos se uszkodzilam??

Gość a ja sama
moze nadzerka, po stosunku tez sa sladowe ilosci krwi w takim rpzypadku

Gość fhfsgju
Albo wątrobę :(

Gość a ja sama
mysle jednak ze to rpzelyk

Gość mała sexi piękna może twoja
SŁUCHAJCIE MAM PROBLEM-do ginekologa idx a nie tutaj szukasz pomocy w takiej sprawie, a jak to jest coś poważnego to tym szybciej zapieprzaj do gina

minely 3 dni juz mi nie leci krew , krew byla jasna nie jak miesiaczkowa :O wstydze sie isc do gina , co powiem , zabawialam sie wibratorem??

Gość Nic dziwnego
Ja najchetniej bym rodzila cc bo nie chce miec rozwalonej pochwy. Moja kolezanka 6 mies temu rodzila i niby cwiczy te miesnie kegla ale jakos nieefektywnie jak sama mowi, bo ona nie czuje ze robia sie skurcze kiedy cwiczy.

Gość Nic dziwnego
Sluchajcie ma problema-idz do ginekologa, on nie jedno widzial i slyszal. Idz do kobiety jesli bedziesz sie lepiej czula.

bylam u ginekologa pol roku temu , sladu nadrzerki nie bylo

Gość to powiedz
ze po stosunku,jejuuuuuuuuuuu

Gość Haha znam ich
2 razy w tygodniu to czesto? hahajhaha

Gość Nic dziwnego
Poza tym porod to obrzydliwa rzecz, niehigieniczna, nieestetyczna i ponic dosc bolesna. Jestem na nie. mam nadzieje ze zakwalifikuje sie na cc. Mamy 21 w czemu skazywac sie na bol bezpotrzebnie?