Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturalnie.

dlaczego nie mam szczescia do facetow?

Polecane posty

Gość naturalnie.

jestem zgrabna dziewczyna nie jakas piekna ale ladna przynajmniej tak zawsze slyszalam od znajomych dbam o siebie ale bez przesady mam swoje hobby ale nie mam powodzenia kompletnie a jak juz to czepoaja sie mnie przewaznie faceci co zalezy im na seksie bez zobowiazan, a zakochuja sie i sa w zwiazkach z innymi dziewczynami nie zebym zazdroscila tym dziewczynom tylko zastanawiam sie dlaczego ja nigdy nie bylam w zadnym powaznym zwiazku? dlaczego czepiaja sie mnie ;dranie"? co ze mna nie tak???

Gość powiedz prawde maleńka
Z Toba wszystko wporzadku :) Musisz byc cierpliwa. Jeszcze przyjdzie na Ciebie czas... Pamietaj jednak, ze czasami warto wziasc sprawy w swoje rece. Szczesciu trzeba pomagac... :) Powodzenia!

Gość naturalnie.
chyba nie wszytsko skoro tacy sie kolo mnie tlyko kreca a jak jakis facet mi sie spodoba i zaczynamy sie spotykac wszystko jest ok to nagle nie wiem jak i dlaczego on zwiazuje sie z inna dziewczyna, bo sie zakochal:O i tak ciagle zaczynam myslec ze ze mna faktcznie cos nie tak

Gość alicja80
Witaj! Ja mam bardzo podobne odczucia i doswiadczenia z facetami. I powoli zaczynam sie martwic co jest ze mna nie tak. Chyba łapię juz lekkiego doła...

Gość naturalnie.
zaczelam siejuz porownywac z innymi dziewczynami a moze jestem za wysoka a moze zle sie zachowuje cos zle powiem itd juz nie wiem ..

Gość naturalnie.
staram sie dbac o siebie ale bez przesady mam swoje g=hobby zajecia i co z tego? zauwazylam ze dziewczyny ktore nie przywiazuja do tego az takiej uwagi maja powodzenie i zaczynam myslec ze moze faktycznie trzeba facetowi przslowiowo wskoczyc do lozka :O juz nie wiem co myslec

Gość alicja80
chyba bez sensu jest wyszukiwanie własnych wad i błędów. Kiedys tez sie zastanwaiałam dlaczego niektórzy ludzie potrafią stworzyc zwiazek a mi ostatnio to nie wychodzi. Chyba nalezy czasem poczekac bo nie da sie zrobic nic na siłę. No i pamiętaj, że "ostatni będą pierwszymi"

Gość powiedz prawde maleńka
A skad jestes? :classic_cool: I ile masz lat? :) Jesli zechcesz - moge powrozyc Ci z kart Tarota. Jestem wróżbitą. Podaj mi tylko swoje imie i date urodzenia. Prawdziwa milosc - kazdy na nia zasluguje, lecz kazdy postrzega ja inaczej. Czym jest dla Ciebie prawdziwa milosc? Jest mi to niezbedne by dostosowac wrozbe dla Twojej osoby...

Gość eeeeeee tam
Ja myślę, że z nami jest wszystko ok, po prostu nie trafiasz na odpowiednich facetów ;) ja też po ostatnich kilku facetach-porażkach dałam sobie spokój. Chcę odpocząć, pobyć sama, a ten jedyny pewnie sam się znajdzie, i to w najmniej oczekiwanym momencie :)

Gość naturalnie.
Czym jest dla Ciebie prawdziwa milosc? Jest mi to niezbedne by dostosowac wrozbe dla Twojej osoby... nie wiem w sumie jak to opisac czym dla mnie jest? ja chyba jestem jakas inna bo marzy mi sie staly zwiazek oparty na milosci i partnerstwie, taki ktory dawalby mi poczucie bezpieczenstwa i spelnienia..chyba mam dusze romantyczki hehe kazdy moj pseudo zwiazek byl bardzo krotki i w sumienic powaznego z tego nie bylo:O a jestem z wlkp., ewa 28091982 tylko ja juz mam swoje latka i marzy mi sie cos stalego ,a nawet ost zapragnelam miec dziecko chyba instynkt mi sie obudzil:O

Gość naturalnie.
powroz zobaczymy co wyjdzie moze karty powiedza tez cos o pracy juz nie wiem czego sie chwytac

Gość 1...2....3....4.....5.....
dla mnie jako faceta bardziej interesujaca wydaje sie dziewczyna troche mniej atrakcyjna fizycznie ale z ciekawa osobowoscia i w miare przystepnym i fajnym charakterem niz ladna dziewczyna z wysoko zadartym nosem i wielkim mniemaniem o sobie... nie twierdze ze Ty taka jestes ale wiekszosc ładnych dziewczyn niestety tak

Gość naturalnie.
z jakim zadartym nosem? boze juz nie moge sluchac tych tekstow czlowiek napisze ze jest ladny a zaraz pojawiaja sie wpisy ze jak ladna to glupia pusta i ma wysokie mniemanie o sobie 😭 czy teraz juz tylko tacy faceci sa? czy nie ma na tej ziemi faceta ktory chce miec ladna madra mila i sympatyczna dziewczyne?

o uwierz mi ze jest ich wielu, ale byc moze ty nie spelniasz ktoregos z tych kryteriów ;)

Gość naturalnie.
no faktycznie masz racje w koncu znasz mnie lepiej:O

w koncu z jakiegos powodu zaden cie ni chce prawda? nie twierdze ze cie znam, wyciagam tylko wnioski na podstawie tego co napisalas:)

Gość nie da si chyba
jestes bardzo mily,nie ma co:O

no coz, moze ni pisze tego czego oczekiwala by autorka ale po to jest forum zeby wyrazac swoje opinie:)

Gość edyttttaaaa
hej, i co Ci wyszło z tej wróżby? :) pozdrawiam

Gość naturalnie.
wrozki nie ma:(