Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssssssfitlxx

moj facet to cipa!

Polecane posty

Gość niegdacznik
a jak nazwac dziewczyne ktora nie potrafi ugotowac obiadu?

Gość niegdacznik
jestesmy razem od 3 lat a ona wciaz nie potrafi nic ugotowac, wszytko musze gotowac ja albo zamawiamy gotowce co nie jest najzdrowsze, ew. czasem jemy na miescie. Ale ona nic nie robi, tylko praca, wypady z kolezankami i wciaz sie stroi, tak jakbym mial jakies obiekcje do jej wygadu. Najwyzej o co mam pretensje ze pali papierosy, nie duzo ale to i tak o kazda sztuke za wiele.

Gość niegdacznik
krolewne sniezke? NIe kumam. chyba nie znam tej bajki ja tez idealny nie jestem ale kurde jak sie jest razem a poza tym w ogole czlowiek musi umiec podstawowe rzeczy do zycia niebzedne. To nie jest jedyna laska ktora nie potrafi gotowac, znam takich wiecej, ale inne mnie nie obchodza.

Bo teraz pelno ksiezniczek jest ? Madry facet nie zwiarze sie z taka na stale bo cale zycie bedzie musial jej uslugiwac, a ona sie bedzie stroic i chodzic z kolezankami na kawe. Ty jestes jak widac madry ale po szkodzie dopiero.

Gość niegdacznik
ksiezniczek? Ale w jaki sposob, przeciez pracuje i zarabia 1500 zl, nie mowiac ze 1500 to zadna ksiezniczka a w ogole ktora ksiezniczka pracuje? To znaczy co sprawia ze sie jest ksiezniczka, bo nie moge tego pojac. Widze ze cos jest na rzeczy ale nie moge tego pojac co kbiety teraz maja w glowie. A szukac nowej nie bardzo mi sie chce bo jednak chyba ja kocham a po drugie kto wie na kogo trafie. To niejest przeciez rzecz nie do zmiany.

Nie wiem jak to mozna zmienic. Macie dzeci ??? Moze jesli urodzi to sie troche zmieni ? Moze to wina jej rodzicow ze nie nauczyli jej podstawowych umiejetnosci przydatnych w zyciu. Nie mam pojecia co mozesz zrobic chlopie. Na szczescie nie jestem w takiej sytuacji.

Gość pomagacze podbijacze
:O

Gość 24latek.,.,
Mężowie żołnierze w domach są delikatni i rozczulają się na filmach, bo to tak naprawdę zakamuflowani geje albo bisexy !!!! Wspólne prysznice, wspólne wyjazdy w teren, do laku na poligon...to wszystko zbliża :D.

Gość 24latek.,.,
^lasku

Gość znudziłam sie mu
"jak wyzej!to nie jest facet!czuje sie jakbym nianczyla dziecko!prosze go o zwyklą rzecz a on niemoze sobie dac rady ze zwyklymi zakupami!" bo pewnie mu sie juz nic nie chce co jest zwiazane z toba

Gość facet7
ja to słyszę jak mnie przezywacie

Gość gość
a od czego macie smartfona ? trudno się połączyc na skype , jak jest w sklepie ? spróbuj sama zapamiętac 5 części samochodowych, jak Cię wyśle do warsztatu po zakupy :)

Gość Drzewko5
A ja poslubilam gowno i c**e w jednym. Za lapowki zrobil ze mnie wariatke, takie osoby sa wykorzystywane w Sadzie, w pracy itd Spieprzyl mi zycie bo sie zorientowal ze jest stary, nieatrakcyjny i ze dawno chcialam rozwodu. W sadzie mi sie zygac chce jak go widze na sprawie rozwodowej. Co to wlasciwie jest, chyba cipo jakas baba a nie facet. Byl manipulowany przez swoje pseudo kolezanki i tak zostalo do dzis. Pedalstwo tez wyszlo na jaw, lubi studentow i chloptasiow z ktorymi mieszka. Dziwne ze znajomi ze Sadu przymykaja oczy na ten fakt. Znajomosci robia swoje.W Sadzie zalezy im na krzywdzeniu ludzi na wszelkie sposoby. Nie ma i nie bylo sprawiedliwosci. O milosci jeszcze pieprza jacys psychole.