Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna06

Śluby MAJ 2010

Polecane posty

Gość czarna06

:) Jest ktos procz mnie? :)

Gość honey2802
Ja jestem:)

15 maja:) Jakos nas tu malo...Widac, ze majowe sluby sa nadal niepopularne. A to taki ladny miesiac!

Gość jonasy
a no jeszcze my:) 29maj:)

Gość indor myślał o niedzieli a w
sobotę łeb ucieli :(

Gość honey2802
Ja już mam ochotę coś poprzymierzać, ale i tak do maja pewnie bym zmieniła zdanie, więc prawdopodobnie poczekam z tym do grudnia, no może listopada;)))

Ja planuje kolo wrzesnia juz zaczac przymierzac. Koncepcje sukni mam, ale nie wiem, czy znajde te jedna jedyna w Polsce...

Gość jonasy
ja rowniez mysle ze grudzien, nie ma co wczesniej, najpierw jeszcze ostra dieta, wiec potrzebuje czasu:)

Gość jonasy
ojj duzo... jak najwiecej, ile sie da:)

Jeszcze sporo czasu zostalo, wiec nie stosuj zadnej drastycznej diety, bo z mojego doswiadczenia wiem, ze to nigdy nie dziala. Najlepiej powoli, ale do celu:)

A co do mojego wrzesniowego przymierzania, to po prostu nie moge sie juz tego doczekac, a zdania na temat sukni raczej nie zmienie, bo juz od dlugiego czasu wiem jak chce wygladac w dniu slubu.

Gość jonasy
dokładnie,dlatego zaczęłam juz kilka dni temu i powolutku,powolutku... a jak przygotowania do slubu?

Mam sale, zespol, zakwaterowanie dla gosci, samochod, z ksiedzem tez juz rozmawialam. Teraz to juz tylko na takie drobnostki jak zaproszenia, dekoracje i takie tam sobie patrze, po prostu nie chce wszytkiego zalatwiac na ostatnia chwile.

Gość jonasy
My tak samo: sala pokoje kosciol orkiestra fotograf zostal nam jeszczce kamerzysta ,z takich waznych rzeczy. Sale rezerwowalismy 2 miesiace temu i niestety musielismy zmieniac termin(nasz byl zajety) paranoja to jest jakas..

Gość honey2802
A ja jakoś nie mogę się wybrać do księdza:) zbieram się i zbieram ale mi to nie idzie:) Mam salę, orkiestrę i fotografa...

O ksiedza az tak bardzo sie martwic nie musisz. Nasz nam na przyklad powiedzial, ze i tak w styczniu mamy do niego przyjsc, jak bedzie mial nowy kalendarz.

Gość jonasy
a nam bylo latwo bo maj ale z tego co wiemy na czerwiec zostaly juz godziny takie jak np 18 albo 13

Gość honey2802
Eh, jak dobrze, że nie wierzymy w jakieś głupie przesądy, bo przynajmniej wszystko możemy jakoś spokojniej załatwiać:) A co do sal, to rzeczywiście jest z tym paranoja- my zamawialiśmy naszą dokładnie rok temu i nie było już terminów od czerwca do września:) ale ja i tak zawsze chciałam MAJ:D

Ja myslalam o lipcu, ale wesele mialo byc w piatek, wiec sie nie spieszylam z zamawianiem sali. Dopiero miesiac temu poszlam do lokalu, na ktorym mi zalezalo. No ale moja mama zaczela narzekac, ze nie podoba jej sie w piatek i juz. W wielu sprawach juz postawilam na swoim, wiec stwierdzilam, ze w tym moge jej ustapic, bo tak na dobra sprawe jest mi to bez roznicy, a ona przynajmniej sie cieszy. Jedyne wolne daty:10,17 kwietnia, 15 maja. No i w ten sposob zostalam majowa panna mloda:)

Jaki ksztalt sukni chcecie miec? Mi sie podoba rybka, ale nie jestem pewna, czy bede ladnie w niej wygladac...

Gość jonasy
ja nie mam pojecia.. dopiero jak poprzymierzam to ocenie, podobaja mi sie rozne fasony.jestem starsznie wybredna wiec "boje " sie przymiarek:)

Gość asiulaa
Ja mam ślub 15 maja, na razie mam zaklepaną salę, bo u nas też jest z tym kłopot, oraz księdza i wybrany model sukni

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej