Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysza102

Pomóżcie mi schudnąć.

Polecane posty

Jak najszybciej można się pozbyć zbędnych kilogramów?Co schudne pare kilo to wracam z powrotem do poprzedniej wagi.Pomóżcie.

Nie mam pojęcia w jaki sposób się to powinno prawidłowo robić,ale zaczełam jeździć na rowerze i mało co jem.

Gość halohallo
ja polecam dietę Kopenhaską+ dużo ruchu

dieta stosuj byle to niebyła jakaś \"głodowa\" dieta a przy okazji ćwiczeń możesz modelować sobie sylwetkę(w necie znajdziesz dużo odpowiednich ćwiczeń do modelowania figury)

Najlepiej ograniczyc węglowodany do minimum, jadac regularnie kilka małych posiłków, przy czym biało koło 2-3 godzin przed snem, zaś węgle na pół godziny przed. Do tego cwiczenia, długotrwałe o małym lub średnim natężeniu + rozciąganko.

najleposza dieta to taka 'malo a czesto' bardzo malo slodyczy, herbate malo slodka,, z maslem nie przesadzamy, malo smazonego wiecej gotowanych zupp(przyprawione w granicach rozsadku), zupa mozesz sie zapchac, ze tak powiem' surowki z mala ilosca majonezu badz bez,, obiad skladajacy sie z miesa i ziemniakow ne przewyzsza surowki na talerzu, duzo ruchu pod kazda postacia,,samo skakanie przy muzyce przez 1h dziennie daje bardzo duzoo, i co najwazniejsze pic bardzo malo gazowanego i roznych napojow, zaweraja duzo cukru,, NIG GLODZ SIE BO TO NIC NIE DA , ORGANIZM NIE JEST GLUPI i wszytsko sobie zmagazynuje