Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany zdruzgotany

Kobiety pomozcie facetowi w podjeciu decyzji!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

co mam zrobic? Mialem kochajaca dziewczyne, mieszkalismy juz razem. WIedzialem ze mnie kocha,jest i byla bardzo dobra dla mnie, nawet gdy ja o sobie tego nie moglem powiedziec. Pol roku temu ja rzucilem. Ona cierpi, chce bym wrocil, kocha, Wiem o tym. Nawet po tym czasie ani razu nie widzielismy sie,bo ja nie chcialem by przyjechala,nie chcialem jej na oczy widziec. Mam nerwice, nie chcialem z nia byc, denerwowala mnie tym ze mnei kocha. A ja zauroczylem sie w bardzo ,mlodej dziewczynie 16 letniej. Jest sliczna, samy mamy po 27 lat. Nie wiem co we mnie wstapilo ale ona nawet wyraza na sex ze mna. Kocha mnie. Ale nie widzielismy sie. Klikam z nia w internecie. Troche daleko mieszka. Co zrobic? Bo mysle ze to nie ma przyszlosci, mam czasem problemy emocjonalne i wiem ze ta moge zranic i tez moge jej nie chciec, a mam ochote sie przespac, moze z tego cos wyjdzie, ale watpie. A tamta dorosla sympatyczna o dobrodusznym serduszku i co ja narobilem:( mialy byc oswiadczyny a zamiast tego tak strasznei ja potraktowalem. Wiem ze powinienen wrocic do niej, bo my nawet nie porozmawialismy na ten temat, nic. ja ciagle ja kochalem.

Gość dccdfd
pojeb :O

Gość facetowi tak
idiocie nie

Gość wtehjolfgna
wez no kurwa wytlumacz o co kaman,bo mnie zaintrygowalo

biedactwo ty znerwicowane na leczenie sie udaj :-O mozesz darowac sobie ta 16-latke, sex z nieletnai jest karalny tak poza tym:) mozesz ja przeleciec i wrocic do tej swojej bylej ja Ci radze zostawic je obie w spokoju i wziac sie za siebie

Gość taka jedna mądra po fakcie
To już piąty kretyn dzisiaj.

ale my mieslismy w panie miec dzieci, bylismy bardzo blisko. Nie wiem co ja narobilem. Teraz ta mloda chce sie spotkac nie daje mi spokoju, a ja durny wklepalem sobie ze z ta mloda bedzie wielka milosc, takiej osoby jak ta moja byla nie ma , nigdy nie spotkalem tak kochajacej osoby. Wiem ze ona bardzo mnie kocha. Ta mala moglbym przeleciec w sumie, ale nastepny klopot. Co ja narobilem, a tak fajnie sobie zylismy:(

weź przeczytaj swoją wypowiedź i napisz jeszcze raz, bo tego kurwa zrozumieć się nie da:o jeden wielki chaos:o nie wiem która jest która tak to napisałeś:o

Gość
Przepraszam ,dlugo jeszcze bedziesz nawijal nam ten makaron na uszy?

Gość taka jedna mądra po fakcie
Przeleć młodą, zrób jej bękarta, a potem wróć do tej starej- jak obyczaj każe :D

Gość ffdfdeeeeee
haha jak ci sie moze podobac 16 latka;] to jest jeszcze dziecko nie prawidzwa kobieta.. wspolczuje twojej ex mam nadzieje ze znajdzie wartoscxiowego faceta a nie takiego ktory na gowniary leci;/11 lat mlodsze.. wiesz taka roznica moze i nie dziwi jak kobieta ma 20 cos a facet 30 cos ale nie 16 hehehe.. swoja droga niezly musisz miec gust skoro w malolatach gustujesz;]

ta ktora zostawilem kochala mnie i nadal kocha, chce bm wrocil do niej. Bardzo dobra dziewczyna. Anioleczek. Zgrabna sliczna itpppp Chcialem byc sam, odbilo mi i nie chcialem z nia byc. Chyba bylem zadrosny ze ona taka szczesliwa, ze mnei kocha. Bylismy w powaznym zwiazku,wspolne mieszkanie. a ta 16 latek na na necie z nia pisze, spodobala mi sie, a ona raczej we mnie bardzo sie zadluzyla, wyglada na bardziej dorosla niz ta moja byla, dalbym jej z 32. Ale ja i tak wole takie filigranowe jak ta moja byla, z tamta mialem miec dziecko. Ku..a nie zrobie bachora takiej smarkuli, ale jest rozsadna mila i kurde chce ze mna sie bzykac, ale mowila o slubie troche sie przestarszylem yyy tamta byla chce ze mna pogadac, a ja sie boje ze wroce do niej, slicznotka, spokojna, czasem mowilem jej ze zachowuje sie jak malolata, teraz przyznaje sobie wine ze to ja jak malolat zamiast rodzine tworzyc to ja za takimi mlodymi, ale szczerze mowiac zawsze mialem ochote jak to jest z takimi malolatami

tamta nie jest stara, taka optymistyczna, zawsze mowila ze bedzie dobrze, potrafila sprawic bym ja ponurak usmiechnal sie od ucha do ucha. Ta 16 latka wyglada na stara,oczka co prawda sliczne, zakochalem sie w nich, ale jak bedzie w realu. wszyscy mi mowia bym myslal o przyszlosci i wrocil do tamtej, bo ona naprawde kocha, czasem mnie wkurwialo ze ciagle za plecami ja mam. czasem chcaielm byc sam. Nie pogadalem z nia,tylko rzucilem i klapa. W zwiazku trzeba gadac wiem,ja tego unikalem,mimo ze ona zawsze rozmawiala,a ja ze wszytsko okej. to co mam tej 16latce sie oswiadczyc i zrobic dziecko co w moich fotach sie zakochala, dodam ze w tych z 2 lata temu, na te nowe nic nie mowila, a tamta co na mnei czeka, z tamta mieslismy plany, bylismy jak dobre malzenstwo,ktore czekalo na dziecko:( paskudnie sie czuje;nie chce jej,nie chce z nia byc; a nawet nie dalem jej pogadac,by mogla cos zmienic,postarac sie,bo ja nagle ja rzucilem; chyba balem sie ze tylko z ia zostane, i zadnej juz nie bede mogl miec??

pomoze ktos????? podczas ostatniego naszego wspolnego wyjscia (nie wiem czemu) zapytalem sie tej mojej bylej 18 ??? (chodzi o rozmiar pierscionka)nie wiem czemu to zapytalem, jakbym do niej wracal to z zareczynowym??

Gość jesteś żałosny........
nie rozumiem, jak mozesz je tak przedmiotowo traktować :o przebierasz w nich i porównujesz jak towary :o a małolacie daj lepiej spokój, bo zryjesz dziecku psychę :/

Gość Curculione
Zanim zaczniesz coś planować zrób na początek porządki ze swoim życiem. Idź do psychologa, ustal swoje priorytety a później żyj - tak jak ci się podoba.

nie moge az tego czytac... facet Ty normalnie sam nie wesz czego chcesz ! miales cudowna dziewczyne to zostawiles ja dla niedojrzalej laski ktora zauroczyla sie Toba bo jestes starszy ! nic z nia nie bedzie na pewno, to gowniara dla Ciebie i ona na razie zaczyna zycie doroslej osoby (przepraszam wszystkie kafeterki w tym wieku ale musialam to tak napisac zeby on zrozumial) nie masz co liczyc na wielka milosc z jej strony bo niedlugo jj poglady sie odmienia i stwierdzic ze Ty to nie to czego chce od zycia do tamtej nie wracaj, szkoda jej dla Ciebie... rozchwiany emocjonalnie niedorosniety dzieciaku! baiwsz sie nimi jak zabawkami, chlodnie kalkulujesz... gdybys kochal to bys tak nie postepowal, to nie jest zadna milosc z Twojej strony!

Gość wiewiórka82
Ty mózg w spodniach nosisz. Bierzesz sie za 16 bo zatrzymałeś sie na tym etapie rozwoju. Kiedys zapłaczesz za swoja dziewczyna i bedziesz chciał do niej wrocic lecz założe sie ze ona juz cie nie bedzie chciała. Zostaniesz sam z reka w nocniku .... i dobrze ci tak :P :P :D

Gość Vanesska28
Masz problem z wlasna osobowosca koles! zauriczykes sie 16stka bo sam zatrzymales sie na tym etapie rozwoju! Kiedys bedziesz zalowal tego, ze zostawiles tamta dziewcczyne. Nie zycze nikomu zle ale takim typom jak TY rzycze tego aby cale zycie byli samotni!!!

Gość buraki jazdaaaaaa
burak jeden w dzisiejszych czasach tak trudno znalesc kogos kto cie kocha, a ten mysli ze kazda bedzie go kochac koles piekny zgrabny nie jest sie cale zycie sam sie przekonasz i bedziesz mocno zalowac ze tamta zostawiles pewnie jak kocha moglbys wrocic, ale zaraz co do psychologa na sesje sie pozapisywac