Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfhff

Jaka siec komorkowa najlepsza na dzien dzisiejszy?

Polecane posty

Gość alfhff

Witam. Moze ktos mi doradzi jakas siec komorkowa wybrac. Moje oczekiwania sa takie. Tanie rozmowy do wszystkich sieci oraz na stacjonarne. Sms nie musza byc jakies powalajaco tanie. To samo tyczy sie MMS oraz jakis pakietow internetowych (do gg, itp). Nie interesuja mnie jakies roamingi. Najwazniejsze sa tanie rozmowy ;D I nie che zeby bylo tak jak w Play ze osoby ktore do mnie dzwonia maja drozej, wiec Play odpada. Doradzcie cos ;>

Play jest najlepszą siecią, mam od roku i jestem baaaardzo zadowolona. do wszystkich sieci ta sama stawka, możliwość kupienia taniego internetu bezprzewodowego, w ogóle same korzyści. Przemyśl to, bo to najlepsza sieć moim zdaniem. a co z tego że inne sieci mają do niej drożej? przecież powinno Cię obchodzić że Ty masz tanio do wszystkich a nie ile inni płacą za gadanie z Tobą. Dodatkowo jest taka promocja,że za każde 2 minuty przychodzące masz 1 minutę gratis, więc jak czasem kumpela się rozgada z 20 minut to juz mam 10 minut do wygadania :D żyć, nie umierać;D