Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Christine

CERAZETTE-prosze o opinie niekarmiacych kobiet

Polecane posty

poczytalam troszke o tych tabletkach ale wiekszosc opini to opinie kobiet karmiacych. Moj lekarz zapisal mi te tabletki dzisiaj jako ze ze wzgledu na wiek inne pigulki moga byc niebezpieczne. Chcialabym poznac zdanie \"dojrzalych\" kobiet-jakie skutki uboczne itd

To są tabletki przeznaczone głównie dla kobiet karmiących, dlatego pewnie takie sie wypowiadały na ich temat...ja je zażywałam dosłownie z 2 m-ce i odstawiłam...nie wiem dlaczego lekarz przepisał ci akurat takie...

Ale dlaczego odstawiasz-jakie masz skutki uboczne? Lekarz przepisal mi je ze wzgledu na wiek i ze wzgledu na to ze jestem palaczka-te tabletki tylko w Polsce sa reklamowane jako tabletki dla karmiacych, w innych krajach jako tabletki dla kobiet palacych, z nadcisnieniem lub zblizajacych sie do menopauzy

Gość and we dont care about
kazda z nas ma inny poziom hormonow i kazda z nas inaczej reaguje na pigulki. nie mozna wiec na podstawie opinii innych kobiet zakladac ktore tabletki sa dobre, a ktore zle. sama musisz przetestowac je na sobie. a tak na marginesie, to przed przepisaniem pigulek pacjentce, lekarz powinien jej zalecic badanie poziomu hormonow, ale kto by o tym myslal. szczegolnie, gdy firmy farmaceutyczne obiecuja nagrody w zamian za wypisywanie ich leku. i tak wlasnie potem mamy te rozne skutki uboczne. ja wlasnie biore pierwsze opakowanie Yaz i plamie caly czas :-(